Sony GW55VE

Pressemelding fra Sony 2. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer vanntett Handycam    

Det funksjonsrike videokameraet GW55VE tåler støv[1], vann (på opptil fem meters dybde)[2] og fall (fra opptil halvannen meters høyde)[3], og er dermed den perfekte følgesvenn på reisen og i actionfylte omgivelser

• Nytt Handycam i et kompakt og vertikalt design som tar både stillbilder og videoopptak i full HD

• Exmor R CMOS-sensor som tar opp video i full HD 50p, selv under dårlige lysforhold • Detaljrike stillbilder på opptil 20,4 megapiksler med ”Sweep Panorama”-funksjon

• G-objektiv med 10x optisk zoom (17x utvidet zoom) og vidvinkel på 29,8 mm

• Aktiv optisk SteadyShot gir deg klarere opptak når du går eller zoomer

• Xtra Fine LCD-berøringsskjerm på 3 tommer som også fungerer under vann

Sonys nye videokamera HDR-GW55VE er en perfekt følgesvenn når du henger ved svømmebassenget, ligger på stranda, er på snorkletur eller gjør andre morsomme ting sammen med familie eller venner. Videokameraet tåler både støv, vann på opptil fem meters dybde og støt fra fall på opptil halvannen meters høyde – så du trenger ikke å bekymre deg for plutselige regnskyll eller å miste videokameraet i bakken når du hygger deg ved bassenget eller på stranda.  

 Det vanntette videokameraet er laget for å kunne være med på dine hverdagseventyr, og er fullspekket med avansert teknologi, slik at du får klare og stødige videoer og stillbilder i full HD i hvilken som helst situasjon.  

Bildekvaliteten er akkurat som du forventer på et Handycam – Exmor R CMOS-sensoren fanger inn flotte, detaljerte videoer og stillbilder med lite støy, selv i dårlig opplyste omgivelser hvor andre videokameraer kommer til kort.  

Videokameraet er også utstyrt med et G-objektiv fra Sony, som gjør det mulig å fange inn alt fra vidvinkelmotiver til dramatiske nærbilder. Videokameraets utvidede zoomfunksjon øker den optiske zoomrekkevidden på 10x til hele 17x, og ”By Pixel Super Resolution”-behandlingen sikrer at du får klare og detaljrike bilder på høy zoom.  

Som følge av modusen for aktiv optisk SteadyShot, som korrigerer kamerabevegelser og gir stødigere bilder, blir videoopptakene dine klarere – selv når du zoomer tett inn på et motiv eller går mens du filmer.  

Funksjonen ”Intelligent Sweep Panorama”, som gir deg muligheten til å fange inn virkelig vidstrakte motiver, er for første gang bygget inn i et Handycam. For å få selv de største scener på film er det bare å trykke på utløserknappen og sveipe videokameraet over det hele. Handycam bruker også ansikts- og bevegelsesdeteksjon for å sikre at mennesker og objekter som er i bevegelse blir naturlig avbildet når du sveiper kameraet over dem.  

En annen funksjon som er ny på Handycam er ”Self Portrait Timer”, som sørger for at bilder du tar av deg selv og vennene dine på en armlengdes avstand blir klart fokuserte og godt komponerte. Og som følge av ansiktsdeteksjonsfunksjonen får du flotte selvportretter – uten avkuttede hoder.  

Hvis du er usikker på hvordan du får det beste ut av enhver opptakssituasjon kommer du til å sette pris på funksjonen ”Intelligent AUTO”, som gjenkjenner opptil 99 scenetyper og justerer videokamerainnstillingene slik at du alltid får best mulig resultater. Det finnes til og med et eget undervannsmodus, slik at du får flotte videoer med dype, naturlige farger selv under vann.   Som den perfekte følgesvenn på reisen har GW55VE selvsagt også en innebygd GPS som logger hvor alle videoopptakene og bildene dine har blitt tatt. Du kan dessuten se din gjeldende posisjon på skjermen, eller kikke på alle de GPS-loggede minnene dine på spennende webkart via en PC.  

Sonys nye vanntette Handycam HDR-GW55VE finnes i både sort og hvitt.

Videokameraet får en veiledende utsalgspris på 4700 kroner, og blir tilgjengelig for salg i slutten av mai.

Powered by Labrador CMS