Philips Fidelio B5

Pressemelding fra Woox Innovation 5. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fra stereo til trådløst surround på et par sekunder med Philips Fidelio B5

Nå lanseres Philips Fidelio B5 – Philips smarteste og mest mangfoldige soundbar noensinne.

Fidelio B5 er et lekkert og autentisk hjemmekinoanlegg med to avtakbare høyttalere som kan brukes som individuelle Bluetooth-høyttalere. Den nye teknologien gjør Fidelio B5 til et komplett stereoanlegg med krystallklar surround-lyd.

Fra stereo til surround på et par sekunder

I standardformat gir Fidelio B5 en svært god lydopplevelse for vanlig film- og TV-titting. Når man derimot ønsker den optimale hjemmekinofølelsen, kan man enkelt plassere de to avtakbare høyttalerne bak seg for å skape den ekte surround-opplevelsen. Takket være den innebygde og svært avanserte kalibreringsfunksjonen, trenger man heller ikke bekymre seg for eksakt plassering av høyttalerne. De vil kalibreres automatisk ut i fra de selvvalgte posisjonene.

En balansert og dynamisk lyd sikres gjennom 3-tommers fullregisterelement og soft dome-diskanter. Surround-lyden styres av teknikk fra Dolby Digital og Dolby Pro Logic II. Den egenutviklede teknikken for trådløs lydoverføring fjerner risikoen for nettverksforstyrrelser mellom de bærbare høyttalerne, uansett hvor man plasserer dem i rommet. I tillegg til fokus på svært god lyd har Fidelio B5 også et stilrent design med aluminiumsfinish. Tekstilet som dekker høyttalerne er behandlet med en avansert overflate som beskytter mot støv og søl, samtidig som den lar lydbølgene strømme fritt.

Høyttalere som følger med

Hovedhøyttaleren og de to avtakbare høyttalerne på Fidelio B5 kan alle benyttes individuelt. De avtakbare høyttalerne kan eksempelvis brukes hver for seg til å spille musikk i huset eller ute i hagen. Batteritiden er opp til fem timer ved avspilling av musikk, og opp til hele ti timer med film

eller TV. Hovedhøyttaleren har dessuten Blutooth aptX® og AAC for HiFi-strømming, samt NFC for rask og enkel sammenkobling.

Philips Fidelio B5 wireless surround soundbar speaker blir tilgjengelig fra og med oktober til en veiledende pris på 6999,- NOK.

Powered by Labrador CMS