Philips Spotify multiroom

Pressemelding fra Woox Innovations 6. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Høyttalerne er Philips første dedikerte lydavspillingsenhet for Spotify-brukere. Ved hjelp av Spotify Connect kan du enkelt styre musikken din på tvers av smarttelefon, nettbrett og høyttalere. Plasserer du Philips Spotify multiroom-høyttalere rundt om i hjemmet ditt kan du streame musikken til alle rommene samtidig.

Høyttalerne har en Spotify ‘one press play’ knapp, som gjør at du raskt og enkelt kan spille musikk ved kun et tastetrykk. Musikken fortsetter automatisk fra der du stoppet den forrige gang du forlot hjemmet. Du kan derfor enkelt trykke på knappen på høyttalerne i gangen for å starte musikken fra der du var. Om du senere velger en ny låt fra nettbrettet ditt og klikker på Spotify på høyttaleren i stuen, spilles den nye låten simultant fra hver høyttaler i hjemmet.

- Med Philips Spotify multiroom-høyttalere får man virkelig høykvalitets streaming av musikk i hjemmet, sier David Hardarson, Nordic Marketing Manager i WOOX Innovations.

- Med Spotify Connect i høyttalerne får man en stødig og sømløs oppkobling, slik at man slipper å uroe seg over koblingen mellom telefonen og høyttalerne. Systemet gjør også at musikken fortsetter å spille selv om du får innkommende telefonsamtaler.

Pascal de Mul, Global head of hardware partnerships i Spotify viser til at mange har dårlige erfaringer med streaming til høyttalere.

- Mange har opplevd stor frustrasjon i samband med streaming av musikk fra sin smarttelefon eller sitt nettbrett til ulike enheter i hjemmet. Problemer med lydkvalitet og levetid på batteriet har gitt mange dårlige opplevelser. Ved hjelp av Spotify Connect kan Philips Spotify multiroom-høyttalerne leve opp til vår visjon om uanstrengt, høykvalitets streaming av musikk hjemme.

Samle alle høyttalerne ved hjelp av en app

Philips Spotify multiroom-høyttalere kommer med en separat app som gjør at du enkelt kan samle flere høyttalere til ett enkelt sett. Dette gjør du ved første gangs bruk. Deretter kan du enkelt velge mellom å bruke en eller flere høyttalere på samme tid i Spotify-appen.

Høyttalerne kommer i to utgaver, SW700M og den større SW750M. SW700M kommer med to 2.5-tommers full-range høyttalerdrivere og to utvidende bassporter som sørger for en klar, naturlig lyd. SW750M kombinerer de to diskantene og to 3-tommers full-range elementer. Begge høyttalerne kan brukes i kombinasjon mellom flere rom for en sann multiroms opplevelse.

Philips Spotify multiroom-høyttalere vil være tilgjengelig på det norske markedet fra oktober. Veiledende pris vil være 999 NOK for SW700M og 1499 NOK for SW750M.

Powered by Labrador CMS