Anders Nilsen er kjedesjef i Power Norge. Foto: Power

SNART UTSOLGT FOR UTSTYR TIL HJEMMEKONTORET

– Sammenlignet med normalen har vi økt salget av PC-skjermer, tastatur og mus med 400 prosent, sier Power Norge-sjef Anders Nilsen.

Publisert

Det går frem i en pressemelding fra kjeden, sendt ut mandag formiddag – få dager etter at myndighetene oppfordret dem som har muligheten til det å ha hjemmekontor.

– Pågangen er stor, sier Nilsen i pressemeldingen.

Kjedesjefen sier de også ser at varegrupper til hjemmeunderholdning er svært høyt etterspurt.

– Mange forventer å tilbringe mye tid i hjemmet fremover, og varegrupper som TV-spill og gaming, TV og nettbrett topper søkestatistikken på power.no akkurat nå, sier Nilsen i pressemeldingen.

Han har ifølge pressemeldingen registrert at mange matbutikker har opplevd hamstring, og sier de selv har registrert økt etterspørsel av matoppbevaringsprodukter.

Også hvitevarer

– Vi ser et økt salg av frysebokser, noe som man kan anta har sammenheng med at mange har bunkret opp med mat de siste dagene, sier Nilsen.

Han ønsker å berolige kundene med at nye varer er på tur inn.

– Vi får inn flere partier med hjemmekontor-utstyr i dag, og ser ut til å ha god varetilgang her. Vi forventer også at etterspørselen av vaskemaskiner og renholdsprodukter vil øke i tråd med at mange skal bruke mer tid hjemme, og har derfor sikret oss god tilgang på disse varene, sier Nilsen.

Power har på en egen nettside laget en oversikt over hvordan kjeden forholder seg til Covid 19, med tanke på hvordan de sikrer kunder og medarbeidere, samt informasjon om levering, åpningstider og lagerstatus.

elektronikkbransjen.no/korona har vi samlet alle saker som gjelder situasjonen som er oppstått i forbindelse med spredningen av det nye koronaviruset Covid-19.

Powered by Labrador CMS