Ny PlayStation Store

Pressemelding fra Sony Network Entertainment International og Sony Computer Entertainment 17. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NY PLAYSTATION STORE LANSERES

Stilig grafikk, enkel navigering og kraftige søkefunksjoner som gjør det lettere for PlayStation 3-brukere å finne spill, videoer og mer.

Sony Network Entertainment International og Sony Computer Entertainment Inc. lanserte i dag kl. 11.00 (norsk tid) en redesignet PlayStation®Store for PlayStation®3 (PS3™)-underholdningssystemet. Den nye butikken har et helt redesignet og innholdsrikt brukergrensesnitt hvor du enkelt kan søke i den integrerte katalogen av over 20 000 spillrelaterte oppføringer, deriblant nedlastbare spill, tilleggspakker og temaer, samt over

100 000 videoer og TV-programmer.

Med tanke på den rekordstore mengden med innhold som nå er tilgjengelig på PlayStation®Store, sikrer den dramatisk endrede utformingen mer brukervennlig navigering, enklere søk samt flere integrerte spill- og videoapplikasjoner. Produktsidene gir også detaljert informasjon om kjøpene, slik at brukerne blir bedre opplyst om innholdet. Samtidig får du en rik visuell opplevelse i tråd med de avanserte HD-spillene som bare kan spilles på PS3.

Den nye PlayStation®Store lanseres i Europa i dag på alle PlayStation®Network-tilkoblede PlayStation®3-underholdningssystemer.  Den nye PlayStation®Store lanseres i USA, Canada, Brasil og Mexico 23. oktober 2012. Den nye PlayStation®Store lanseres i Japan senere i år.

Powered by Labrador CMS