Onkyo Dolby Atmos lydsystem

Pressemelding fra Mono 25. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Onkyo introduserer verdens første receivere med Dolby Atmos lydsystem

Onkyo introduserer nå, som verdens første produsent innen forbrukerelektronikk, det nye lydsystemet Dolby Atmos på sine topp- og mellomklasse-hjemmekinoreceivere. I første omgang gjelder dette de kommende modellene TX-NR1030 og TX-NR3030 samt flaggskipmodellen, A/V-nettverksprosessoren PR-SC5530. I tllegg vil dette også gjelde flere hjemmekino-pakker. En software-oppgradering vil bli tilgjengelig i løpet av høsten for modellene TX-NR636, TX-NR737 og TX-NR838, som allerede er i markedet.

Dolby Atmos ble introdusert for kinosaler i 2012, og alle større Hollywood-filmstudioer har nå sluttet opp om dette lydsystemet, som gir en langt større filmopplevelse.

Med Dolby Atmos lydsystem vil lyden bli mer levende og komme fra alle retninger - også ovenifra. Dolby Atmos er et multidimensjonalt lydsystem som plasserer og beveger lyden hvor som helst i rommet. Handlingen bringes ut til alle kanter og gjør underholdningen mer levende. Med både overhøyttalere og surroundhøyttalere vil Dolby Atmos skape et realistisk og naturlig lydbilde som omslutter og involverer seeren mer i handlingen.

Med kompatible Onkyo hjemmekinoreceivere kan man enten komplettere med høydehøyttalere på et eksisterende surroundoppsett eller utvide med Dolby Atmos tilleggshøyttalere. 

Powered by Labrador CMS