Onkyo TX-RZ800 og TX-RZ900

Pressemelding fra Mono 26. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Onkyo lanserer to nye, innovative modeller i sin mellomklasse av hjemmekinoreceivere

Onkyo lanserer nå to innovative og godt spesifiserte 7-kanals hjemmekinoreceivere i sin mellomklasseserie. TX-RZ800 og TX-RZ900 har støtte for de nye multidimensjonale lydsystemene, Dolby Atmos og DTS:X. Begge har kraftige, strømsterke forsterkere med et utvidet frekvensområde som går helt ned til 5 Hz for en ekstremt god og effektfull dypbassgjengivelse. Dette er også de første modellene som har distribusjon av digitale kilder ut på sone 2. Begge modellene har 8 HDMI-innganger med kompatibilitet for videoformatet 4K UltraHD / 60 Hz (4:4:4) og to -utganger. HDCP 2.2 innholdsbeskyttelse gir visning av høyoppløste bilder i 4K UltraHD-kvalitet på en kompatibel flatskjerm.

Begge receiverne har internettradio, nettverksavspilling fra DLNA-kompatible enheter og Spotify Connect. AirPlay og Bluetooth gir enkel og trådløs musikkstrømming. Receiverne har dekodere for høyoppløst lyd, som 5,6 MHz DSD og FLAC 192 kHz / 24 bit. En premium-kvalitets 384 kHz / 32 bit DAC, AK4458, med en unik digital filterteknologi, sørger for full utnyttelse av de høyoppløste lydformatene med en fantastisk klar gjengivelse uten jitter-forvrengning. Onkyos Remote3 app gir full kontroll av strømmingen samt styring av receiverens funksjoner. THX Select 2 Plus-sertifisering gir en garantert referanse-effekt for en optimal hjemmekinoopplevelse.

TX-RZ800 har en utgangseffekt på 185 watt pr. kanal, 7.2 pre out og ekstra strømsterke utgangsforsterkere med tretrinns inverterte Darlington-kretser for alle kanaler.

TX-RZ900 har en utgangseffekt på 200 watt pr. kanal, Darlington-kretser for alle kanaler og parallell-koblede push-pull utgangstrinn for frontkanalene som gir en imponerende høy dynamisk gjengivelse. Strømforsyningen har en stor, spesialtilpasset ringkjernetransformator. Signalkretser og lydkretser er helt adskilte i egne blokker. TX-RZ900 kombinerer det  nyeste av signalformater og systemstandarder med en særdeles kraftig og detaljrik gjengivelse.

Begge modellene ventes på markedet i august. Veiledende priser er ennå ikke endelig fastsatt.

Powered by Labrador CMS