Raumfeld Sounddeck

Pressemelding fra Raumfeld 9. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Raumfeld Sounddeck bringer kinolyd inn i skandinavias stuer

Den WiFi-aktiverte Sounddeck-enhetens vidtfavnende «sweet spot» sikrer perfekt lyd fra enhver posisjon i rommet 

Raumfeld, produsentene av hifi-strømmehøyttalere for flere rom, lanserer Raumfeld Sounddeck i Skandinavia i desember. Ved hjelp av innovativ Wellenfeld-teknologi vil Sounddeck-enheten vekke rommet ditt til liv uansett hvor du er, takket være et ekstremt vidtfavnende «sweet spot». Sounddeck-enheten er designet for å tilføre sårt tiltrengt lydkvalitet til moderne flatskjerm-TV-er. Den gir brukerne både hifi-musikk og altomfattende filmlyd, for strømming over flere rom og TV-tilkobling – alt i én vakker enhet. Du trenger ingen ekstern subwoofer: Sounddeck er en alt-i-ett-enhet som fungerer perfekt i mindre rom, men som også tåler vekten av de største TV-ene på markedet. Det er bare å koble enheten til TV-en med den inkluderte HDMI-kabelen og sette TV-en oppå, så er systemet klart til å produsere altomfattende TV-/filmlyd og trådløs musikkstrømming over flere rom i tapsfri hifi.

Raumfeld Sounddecks «Priority Edition», med garantert levering før jul, kan nå forhåndsbestilles for kr 10 999,–. For musikkentusiaster som klarer å vente til våren 2016, vil Sounddeck være tilgjengelig for kr 8 999,–.

En helt ny verden av lyd

Den tyskkonstruerte Sounddeck bruker seks eksklusive elementer, to nedoverrettede subwoofere og integrert 280-watts forsterker i klasse D for lyd som fyller rommet med imponerende soniske detaljer for film og musikk. Den tidløse designen er tilgjengelig i matt svart eller silkehvitt, med et lakkert trekabinett med innslag av børstet aluminium. Enheten spiller av musikk med den samme naturlige tonen og brede panoramaet av lyd som filmmusikk.

Det er enkelt å konfigurere systemet: HDMI med ARC gjør det mulig å koble sammen Sounddeck-enheten og TV-en med én enkelt HDMI-kabel, mens CEC gjør at systemet kan betjenes med en standard TV-fjernkontroll. Du kan strømme musikk i tapsfri kvalitet trådløst fra diverse kilder ved å kontrollere spillelisten din med den gratis Raumfeld-appen. En fjernkontroll formet av børstet aluminium følger også med, og kan brukes til å kontrollere viktige avspillingsfunksjoner. Fire forhåndsinnstillingsknapper på fjernkontrollen gir umiddelbar tilgang til favorittstrømmer. Dermed blir det enkelt å fylle rommet med musikk uten å åpne appen.

Strømming over flere rom

Raumfeld Sounddeck tilbyr mer enn bare imponerende film- og TV-lyd: Det er et glimrende alternativ for hifi-entusiaster. Banebrytende strømmeteknologi støtter til og med tapsfrie filer for lyd i CD-kvalitet. Raumfeld samarbeider med en rekke strømmeselskaper, inkludert Spotify, TIDAL og Napster, og gir dessuten tilgang til mange Internett-radiostasjoner. Sammen med en smart-TV kan musikk fra YouTube eller Apple Music via Apple TV spilles av, for enda flere alternativer.

Alle Raumfelds omfattende strømmefunksjoner og funksjoner for flere rom kan kontrolleres enkelt og intuitivt med den gratis Raumfeld Controller-appen for iOS- og Android-smarttelefoner og -nettbrett.

Raumfeld Sounddeck-enheten fungerer sømløst sammen med andre Raumfeld-enheter i et oppsett over flere rom. Spill den samme musikken perfekt synkronisert på alle enheter, eller ulike spor i ulike rom for en utrolig fleksibel lydopplevelse som dekker hele hjemmet ditt.

Priser og tilgjengelighet

«Priority Edition» av Sounddeck-enheten er tilgjengelig i matt svart og silkehvitt fra 9. september for kr 10 999,– (inkl. 25 % mva.) for settet. Levering før jul er garantert. Bestillinger med leveringsdato i løpet av våren 2016 vil være tilgjengelige for kr 8999,– (inkl. 25 % mva.). Gratis frakt er tilgjengelig via nettbutikken: http://www.raumfeld.com/

Sounddeck-enheten kan forhåndsbestilles her: https://www.raumfeld.com/en/raumfeld-sounddeck-p15631.html

Som med alle Raumfeld-produkter, kan Raumfeld Sounddeck returneres innen åtte uker etter kjøpet.

Tekniske spesifikasjoner

•       6 x 70 mm bredbåndselementer for klare nivåer uten forvrengning og maksimum taleforståelse

•       2 sidemonterte bredbåndselementer for et bredt stereolydbilde

•       2 x integrerte 130 mm subwoofere i egne kapsler

•       Integrert, kraftig forsterker i klasse D med 280-watts maksimum utgangseffekt

•       Innganger:

        1 x HDMI (HDMI-ARC/CEC)

        1 x optisk digital

        1 x line-in (analog, 3,5 mm RCA/cinch)

•       Innovativ Wellenfeld-teknologi for kildetro lyd og et bredt «sweet spot»

•       Balansert, naturlig innstilling

•       Kontrolleres via en medfølgende fjernkontroll (med 4 stasjonsknapper)

         laget av førsteklasses aluminium, Raumfeld-appen eller TV-fjernkontroll takket være HDMI-CEC

Powered by Labrador CMS