Nokia Lumia 920

Pressemelding fra Nokia 27. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Salget av Nokia Lumia 920 i Norge starter i løpet av fjerde kvartal  

Nokia meddeler i dag at salget av Nokia Lumia 920 vil starte i løpet av fjerde kvartal her i Norge. De operatører som kommer til å selge Nokia Lumia 920 er Telenor og TeliaSonera Norge med NetCom og Chess, og den forventes å koste cirka 4700 kroner i butikk.  

- Vi er veldig glade for at både Telenor og TeliaSonera Norge med NetCom og Chess vil selge Nokia Lumia 920 i Norge. Det understreker det momentum vi opplever med våre Lumia smarttelefoner og hele økosystemet rundt Windows, sier Johan Eidhagen, nordensjef i Nokia.  

Nokia Lumia 920 byr på det siste innen Nokia PureView-teknologien. Ved hjelp av avansert flytende linseteknologi kan kameraet i Nokia Lumia 920 ta inn fem ganger mer lys enn konkurrerende smarttelefoner uten å bruke blits. Dette gjør det mulig å ta skarpe, lyse bilder og til og med filme innendørs og på natten. Kameraet kompenserer også for urolige bevegelser mens bildet tas.  

Foruten innebygd trådløs lading, leveres Nokia Lumia 920 også med Nokia City Lens, det siste tilskuddet til Nokias samling lokasjonstjenester som markerer starten på en ny augmented reality-opplevelse i Nokia Kart. Sammen med forbedringene i Nokia Kjør og Nokia Transport gjør dette Nokias navigeringstjenester til de mest omfattende blant alle smarttelefoner på markedet i dag.  

Nokia Lumia 920 kommer i fargene gul, rød, grå, hvit og svart og støtter fembånds LTE og HSPA +.  

Powered by Labrador CMS