Plantronics RIG 4VR

Pressemelding fra Plantronics 20. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Plantronics lanserer RIG 4VR gaming hodesett designet for Playstation®VR

Plantronics utvider sitt gaming sortiment med RIG 4VR, selskapets første hodesett utviklet spesielt for VR.

Lyd er en av hovedelementene i en «virtual reality» opplevelse, og i dag lanserer Plantronics RIG 4VR, et gaming hodesett utviklet for bruk med PlayStation®VR. Plantronics utvikler noen av markedets ledende gaminghodesett til både spilleentusiaster og profesjonelle gamere som deltar i turneringer. Derfor vet de godt hvor viktig det er med riktig lyd, og dette er spesielt avgjørende innen VR.

RIG 4VR er en komplett audioløsning utviklet for PlayStation®4, med utskiftbare kabler for bruk med trådløse konsoller til både PlayStation®VR og DualShock®4. RIG 4VR har 40mm høyttalere forbundet med lavfrekvente resonatorer for forbedret bass og som gir optimal lydgjengivelse. Den avtakbare «flip-to-mute» mikrofonarmen med støyredusering kan festes ved å bruke hodesettet med et kontrollpanel, og byr på en komplett stereolyd og usedvanlig klar chat.

RIG 4VR er en del av den kritikerroste Plantronics serien RIG 500, og er konstruert med en veldig lett og fleksibel ramme og modulære komponenter for den aller beste komforten. En unik oval øreklokkedesign gjør at hodesettet passer godt til bruk med bærbare skjermer som PlayStation®VR headset. Ettersom øreklokkene tillater ambient lyd, hjelper det spillerne med å opprettholde den naturlige balansen under VR økter. En ventilert design gjør det også mulig for samtaler under sosiale VR spillopplevelser og gir større varmetap slik at det føles bedre for spillerne under lange spilløkter.

-Hos Plantronics har vi jobbet med ulike typer VR tilbehør og spillutviklere for å lage lydløsninger som både er komfortable og som leverer den riktige lyden for VR. Vi er så glade for å kunne vise fram RIG 4VR denne høsten, sier Jack Reynolds, ansvarlig for spillprodukter hos Plantronics.

Tilleggsfunksjoner

• Personalisering: RIG 4VR kan tilpasses med alt tilbehør fra RIG 500-serien som finnes på Plantronics.com. For eksempel ekstra hodebånddesign og utskiftbare øreklokker.

• Fleksibilitet: En 3,5 mm lydkontakt følger med RIG 4VR for PlayStation®VR fungerer også med andre konsollkontroller (inkludert Xbox One), PC / Mac og bærbare og mobile spillenheter.

Tilgjengelighet

RIG 4VR for bruk med PlayStation®VR og DualShock®4 vil være tilgjengelig over hele verden sammen med lanseringen av PlayStation®VR i oktober 2016.

Powered by Labrador CMS