Health Box - UA - Renders
Health Box - UA - Renders

HTC UA Healthbox

Pressemelding fra HTC 15. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC og Under Armour lanserer UA Healthbox i Norden

Revolusjonerende Connected Fitness-system – skapt av atleter, for alle.

Under Armour lanserer i samarbeid med HTC verdens første Connected Fitness-system – designet av HTC for å hjelpe alt fra aktive utøvere, til mosjonister og entusiaster å få optimalt utbytte av treningen. UA Healthbox kan kjøpes på HTC.com og hos utvalgte forhandlere fra starten av september.

«Etter en vellykket lansering i USA med svært positiv respons, er vi glade for at kunne lansere UA Healthbox i Norden» forteller Kim Damkær hos HTC, som står i spissen for det nordiske samarbeidet med UA. Han fortsetter: «Hvis du tar treningen din på alvor, kan du ikke overlate resultatene til tilfeldighetene. UA Healthbox er verdens eneste komplette system, som gir full oversikt over alle opplysninger som kan skape motivasjon til å nå dine mål – uansett om du er profesjonell utøver eller bare trener for at holde deg i form.»

Et revolusjonerende, komplett Connected Fitness-system – designet av HTC

UA Healthbox-systemet består av utstyret UA Band, UA Scale og UA Heart Rate.

•         UA Band: Et smart treningsarmbånd, som automatisk måler skritt, distanse, hvilepuls, søvn og treningsintensitet når det brukes sammen med UA Heart Rate. Det er vanntett, kan bæres døgnet rundt, og skjermen kan forbli på under hele treningsøkten. Støtter Bluetooth Smart og tilkobling mot UA Record-appen.

•         UA Scale: Kan registrere kroppsvekten, kroppens fettprosent og fremskritt i forhold til vektmål – på opptil åtte forskjellige brukere. WiFi- og Bluetooth Smart-støtte, samt kobling mot UA Record-appen.

•         UA Heart Rate: Et kompakt og vanntett brystbelte, som registrerer puls, pulssone og treningens intensitet. Støtter Bluetooth Smart og tilkobling mot UA Record-appen.

Pris og tilgjengelighet

UA Healthbox-systemet kan kjøpes i Norge fra starten av september. Veiledende pris er 4 299 kroner inklusive mva.

UA Band kan også kjøpes separat, til en veiledende pris på 1 499 inklusive mva.

Forhandlere er Elkjøp, Elkjøp Phonehouse og Lefdal.

Powered by Labrador CMS