SPAR STRØM MED ET BANK

LG Electronics nye undersøkelse viser at vi åpner kjøleskapet hjemme i gjennomsnitt 79 ganger hver dag. Det er sløsing av kald luft og energi.

Publisert

Det skriver selskapet i en pressemelding. Undersøkelsen er gjennomført blant LGs kunder.

På tross av at 56 prosent av LGs kunder fortalte at de misliker at kjøleskapet står åpent, var det et høyt tall av forbrukere som ofte glemmer å lukke døren. For å løse dette problemet har LG implementert sin knock-on-teknologi også i kjøleskapet. Ved å banke to ganger på glasset kan du se inn i kjøleskapet uten å måtte åpne døren.

Det nye skapet heter InstaView Door-in-Door, og er utstyrt med et glasspanel som lyser opp innsiden etter å ha bli banket på to ganger. Dør-i-dør-funksjonen gir deg også muligheten til å hente ut de mest brukte mat- og drikkevarene uten å måtte åpne hele kjøleskapet. Dette reduserer tap av kald luft med opp til 41 prosent, og bevarer maten lengre, ifølge LG.

For å promotere den nye funksjonen har LG laget en video som skal trykke på folks emosjonelle knapper, en fortelling om far og datter.

– Denne videoen illustrerer at et «bank» kan binde sammen øyeblikkene i menneskers liv. Med den nyskapende funksjonen knock-on,gjør LG med InstaView forbrukerhverdagen enklere og mer anvendelig, sier Song Dae-Hyun, president i LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Her kan du se den nye filmen fra LG: 

Powered by Labrador CMS