LG Big-in Combo

Pressemelding fra LG 3. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG Big-in Combo - sølvskimrende skjønnhet med kapasitet i verdensklasse 

LG Electronics lanserer Big-in Combo, en ny serie med multifunksjonsmaskiner hvor du kan vaske, tørke og dampe i en samlet maskin. Big-in Combo kombinerer alt du trenger i én enhet, på størrelse med en standard vaskemaskin - perfekt for både den store og den lille familien.

De nye modellene kan vaske opptil 12 kg og tørke opp til 8 kg i beste A-energiklasse av kombimaskiner. Automatiske vektsensorer justerer tid, energi og vann i henhold til hvor mye som faktisk vaskes. Med smarte tørk- og dampfunksjoner behandles tøyet skånsomt samtidig som det gir deg muligheten til å spare tid. Takket være LGs Eco Hybrid-systemet, kan du velge å tørke miljøbevisst med ECO-programmer som ikke bruker vann under tørkeprosessen. I tillegg kan du utsette starten, slik at tøyet er rent og tørt til du våkner eller kommer hjem fra jobb.

- For mange husholdninger er tid en knapp ressurs, hvor vasking av klær ikke er ønskelig å bruke mye tid på, sier Sebastian Bengtsson, produktsjef for Home Appliance i LG Electronics. Det er derfor spesielt spennende å kunne tilby forbrukerne en kombimaskin med en rekke smarte funksjoner, avhengig av hva og hvor mye som skal vaskes og tørkes, og hvor mye tid du har - uten å slippe det viktige miljømessige aspektet.

Stor kapasitet og damp gir nye muligheter og sparer tid

Den store kapasiteten på LG Big-in Combo gjør at du enkelt kan vaske flere sett sengetøy i en runde, vaske mer klumpete ting som dyner, store puter, hestetepper og babymadrasser, eller rett og slett raskere og enklere bli kvitt det enorme haugen med skittentøy. Med dampfunksjonen True Steam kan du friske opp klær som ikke er direkte skitten på bare 20 minutter, noe som betyr at du ikke trenger å kjøre en full vask når du har dårlig tid. Dampen åpner opp stoffets fibre og fjerner effektivt både strukker på rynkede klær og lukt. Dampfunksjonen i allergiprogrammet fjerner støvmidd, dyrehår og pollen, som er svært nyttig for mange allergikere.

Nøyaktig drivkraft med tilpassede trommelsykluser og lang levetid

De nye kombimaskinene er utstyrt med Direct Drive-modus som LGs andre maskiner, noe som betyr at motoren er montert direkte på trommelen. Trommelen kan dermed styres på en meget nøyaktig og effektiv måte. Med LGs 6 Motion Technology Direct Drive-trommel kan også seks ulike trommelbevegelser utføres, og gi perfekte og skånsomme vaskeresultater tilpasset hva som skal vaskes. Takket være den direktemonterte motoren forlenges også levetiden, ettersom ingen drivremmer kan slites av. LG gir en motorgaranti på hele ti år, så forbrukerne kan føle seg trygge ved kjøp av LGs produkter.

Trådløs feilsøking for rask kundestøtte

I tillegg til høy kapasitet og lavt strømforbruk har LGs innovative kombimaskiner en unik funksjon for feilsøking og støtte - Smart Diagnose. I tilfeller med produktproblemer kan du la maskinen gjøre en helsesjekk på seg selv, som du trådløst og enkelt kan kommunisere direkte til LGs kundestøtte via din telefon. Løsningen er et første skritt mot nye smarte apparater som vil gjøre livet enklere for forbrukere.

Pris og tilgjengelighet

Anbefalt utsalgspris inkl. mva for F1695RDH7 i stål er 13 995 NOK, mens F1695RDH i hvit har en anbefalt utsalgspris på 12 995 NOK. Maskinene forventes å være tilgjengelige hos forhandlere i løpet av juli. Den røde maskinen er forventet å være tilgjengelig i løpet av høsten 2013.