LG Optimus Vu

Pressemelding fra LG Electronics 27. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG OPTIMUS VU – EN UNIK SMARTTELEFON LANSERES I NORGE

Etter sin suksessfulle debut i Korea og Japan lanseres nå Optimus Vu også på utvalgte markeder i Europa, deriblant Norge. Med verdens første 5 tommer skjerm med et bildeforhold på 4:3 visker Optimus Vu ut skillene mellom tradisjonelle nettbrett og smarttelefoner og tilbyr en enestående brukeropplevelse. Siden den første lanseringen i Korea i mars har Optimus Vu solgt over 500 000 eksemplarer, noe som viser at det er en stor etterspørsel etter denne unike formfaktoren og designen blant forbrukerne.

– Den annerledes designen gjør Optimus Vu unik også sammenlignet med andre smarttelefoner med større skjermer. Vi har sett at det er etterspørsel etter denne typen produkter, både som en underholdningsmaskin og som arbeidsredskap, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for mobiltelefoner i LG Electronics.

Med sitt 4:3-format blir Optimus Vu en perfekt følgesvenn på forretningsreisen ettersom størrelsesforholdet til skjermen er det samme som vanlige A4-dokumenter. I tillegg er det en fornøyelse å se på bilder på den store skjermen, der hele flaten utnyttes fullt ut sammenlignet med en vanlig 16:9-skjerm. Med den medfølgende pennen er det enkelt å surfe, bruke QuickMemo™, skrive notater eller tegne direkte på skjermen.

Den europeiske versjonen av Optimus Vu P895 kommer til å være utstyrt med den raske firekjerners prosessoren 4-PLUS-1™ NVIDIA Tegra 3, som gir en perfekt balanse mellom ytelse og batteriforbruk. De mest ytelseskrevende spillene, høyoppløste filmene og rendering av grafikktunge nettsider går enkelt og raskt med Tegra 3. Sammen med den høyoppløste IPS-skjermen med 4:3-format blir Optimus Vu virkelig helt spesiell – en mobil som enkelt får plass i lommen, men med en skjerm som oppleves som større enn forventet. Optimus Vu har også en oppdatert versjon av funksjonen QuickMemo™ og Notebook – to funksjoner som virkelig utnytter den store skjermen.

Pris og tilgjengelighet:

Optimus Vu P895 er beregnet å være tilgjengelig i svart og hvit fra og med slutten av september til en veil. pris på kr 4490 inkl. mva.

Spesifikasjoner:

Operativsystem: Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Prosessor: 4-PLUS-1™ NVIDIA Tegra 3

Nettverk: 3G

Skjerm: 5 tommer, 4:3 bildeforhold, XGA IPS-skjerm med 768 x 1024 oppløsning

Minne: 32 GB

Kamera: 8 MP kamera, pluss frontkamera på 1,3 MP

Størrelse: 139,6 x 90,4 x 8,5 med mer

Vekt: 168 g

Powered by Labrador CMS