Sony SRS-BTM8

Pressemelding fra Sony 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye lyttemuligheter

SRS-BTM8 trådløse høyttalere med NFC Bluetooth fra Sony lar deg nyte musikk fra din smarttelefon eller nettbrett i høy lydkvalitet, fra hvor som helst i huset. Du trenger ikke å bekymre deg for å koble sammen enhetene. Med den innebyggede NFC-teknologien (Near Field Communication) trenger du bare å berøre toppen av høyttaleren med din mobile enhet, og musikken vil umiddelbart strømme ut i rommet. For å stoppe musikken berører du bare høyttaleren igjen. Og hva hvis smarttelefonen eller nettbrettet ditt ikke er NFC-aktivert? Så lenge den har Bluetooth kan du raskt og enkelt koble den til den trådløse høyttaleren.

La musikken følge deg

Du er på vei hjem fra jobb, og lytter til et fint album på smarttelefonen din. Du kommer hjem, sparker fra deg skoene, og tar øreproppene ut. Videre berører du din trådløse høyttaler SRS-BTM8 med smarttelefonen, og kan nyte resten av albumet fra sofaen, med rik og fyldig lydkvalitet.

Når du senere skal gjøre deg klar for en kveld på byen, kan du plukke opp høyttaleren med det praktiske innebygde håndtaket, og ta den med deg på soverommet. SRS-BTM8 er lett og kompakt, og kan plasseres hvor som helst. Du trenger ikke en gang stikkontakt – den har 4 AA-batterier for opp til 20 timers trådløs avspilling. Takket være Bluetooth-tilkoblingen kan du også diskutere kveldens planer med vennene dine samtidig som du skifter og styler håret, «hands-free», med telefonen koblet til den trådløse høyttaleren.

Fantastisk lyd og design

Slik som du kan forvente av en høyttaler fra Sony, tilbyr SRS-BTM8 en lytteopplevelse i topp kvalitet. Til tross for sin kompakte størrelse, er stereohøyttaleren pakket med kraft, med 4W effekt (2W+2W) og detaljrik lyd. Videre har SRS-BTM8 en stil som matcher substansen, tilgjengelig i både svart og hvitt design.

Gjør det enkelt

- Med vårt utvalg av trådløse høyttalere, ønsker vi å gjøre lytteopplevelsen så enkel og praktisk som mulig, og med NFC-teknologi kan det ikke bli enklere. SRS-BTM8 er et type produkt som du ikke trenger å bruke hode for å håndtere – det er teknologi på sitt beste, sier nordisk produktsjef Andreas Ritterfeldt.

Pris og tilgjengelighet

SRS-BT58 er tilgjengelig fra oktober, og får en veiledende pris på 740 kr. 

* Med Sonys berøringsfunksjon, med innlemmet NFC-teknologi, kan du nyte strømming av musikk og bilder i en rekke av Sonys enheter, for eksempel Xperia T og V smarttelefoner. Med én enkel berøring er den trådløse tilkoblingen opprettet. Med andre smarttelefonmodeller må du laste ned gratisappen «NFC Easy Connect», som lanseres i september i Google Play Store

Powered by Labrador CMS