Sony Xperia T, Xperia V og Xperia J

Pressemelding fra SOny 29. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sonys beste HD- og multimedia-opplevelser i den nye Xperia serien

•Xperia V og Xperia T kombinerer Sonys beste HD-opplevelser, enkel ”One-touch”-tilkobling via NFC og prisbelønnet design.

•Xperia V har det høyeste nivået av vann- og støvsikkerhet som finnes blant smarttelefoner, samt LTE for superrask nettverksytelse.

•Sony introduserer også Xperia J – en rimelig smarttelefon med stor skjerm og lekkert design.

•Sonys medieapplikasjoner forbedrer brukeropplevelsen med et felles grensesnitt for Sonys ulike enheter, inkludert den nye Xperia tablet S.

Sony Mobile Communications presenterte i dag fire produktnyheter under hjemmeelektronikkmessen IFA i Berlin:

Xperia T, Xperia V, Xperia J, samt det nye nettbrettet Xperia Tablet S. I Norden vil Xperia V komme i salg allerede i fjerde kvartal av 2012.

– Årets IFA-messe er en viktig milepæl for Sonys strategi rundt å levere en konsekvent brukeropplevelse som spenner over flere enheter. Etter suksessen med Xperia go og Xperia acro S har vi sett en stor etterspørsel i Norden på vanntette smarttelefoner, uten at denne funksjonen går utover design og tilkoblingsmuligheter til andre enheter. Xperia V tar virkelig den satsningen et steg lengre, og derfor har vi har valgt å først fokusere på den i Norden, sier Rikard Skogberg, produktmarkedssjef i Sony Mobile i Norden.

Xperia V har skjerm og kamera med HD-oppløsning, LTE for superrask nettverksytelse, samt det høyeste nivået av vanntetthet og støvsikkerhet for smarttelefoner.

Flere nyheter fra Sony på IFA

Utover Xperia V ble det presentert en rekke andre Xperia-nyheter under IFA messen.

Den lekre Xperia J har god skjerm og passer seg for de som leter etter en veldesignet smarttelefon til en rimelig penge.

Xperia T er på mange måter lik Xperia V, og er dessuten aktuell i den nye James Bond filmen Skyfall.

Xperia Tablet S er det første nettbrettet i Xperia-familien. Nettbrettet har aluminiumsinnretning og 9,4” HD display.

Xperia smarttelefoner: det beste av Sonys teknikk og design

Xperia V kombinerer Sonys beste skjerm, kamera og tilkoblingsmuligheter for å gi brukeren den beste HD-opplevelsen, uavhengig av hvilken enhet man velger å oppleve innholdet på. Xperia V bygger på samme prisbelønnede design og skjermteknologi som Xperia arc og Xperia arc S*.

Mer underholdning med Sonys medieapplikasjoner og Music Unlimited Sonys medieapplikasjoner (”WALKMAN®”, Album og Movies) kombinerer det beste av Sonys teknikk og kobler brukeren opp til et bredt utvalg av underholdningstjenester. - Via ”WALKMAN”-applikasjonen kan brukeren enkelt få krystallklar lyd gjennom å aktivere Sonys ClearAudio+**. Appen gir tilgang til et bredt musikktilbud, inkludert ens eget musikkbibliotek fra datamaskinen hjemme, en liste over ”likte” låter blant ens Facebookvenner, samt millioner av låter via streamingtjenesten Music Unlimited.

- Applikasjonen Album bygger på et intuitivt brukergrensesnitt som gjør det mulig for brukeren å vise, sortere og dele bilder, samt muligheten for å synkronisere dette mot sosiale nettverk som Facebook.

- Via applikasjonen Movies kan brukeren se høyoppløste videoer med høy lydkvalitet. Appen viser også informasjon om filmen som vises gjennom automatisk nedlasting fra Gracenotes database. Applikasjonene Album og Movies gir brukeren tilgang på bilder og filmer som er lagret på en ekstern enhet, eksempelvis brukerens egen digitale medieserver. Alle Xperia smarttelefoner som leveres fra september til slutten av året kommer med en 60-dagers prøveperiode på Sony Entertainment Networks nettskybaserte tjeneste for streaming av musikk, ”Music Unlimited”. Music Unlimited gir brukeren muligheten til å abonnere direkte fra deres Xperia, og på den måten få tilgang til millioner av låter.

”One-touch” funksjoner for å dele innhold

Sony utvider NFC mulighetene for deling av innhold via ”One-touch” funksjonen, som tar et steg videre fra de tradisjonelle bruksområdene til NFC, som e-ticketing og betalingsløsninger. Nå kan brukerne raskt og enkelt dele musikk og bilder med hverandre via en rekke NFC-aktiverte Sonyenheter, kun gjennom å legge enhetene mot hverandre for å etablere en sammenkobling. Xperia V-brukerne kan eksempelvis streame musikk trådløst via ”One-touch” til den nye NFC-aktiverte høytaleren Sony SRS-BTV5, som også ble presentert under dagens IFA.

Produktspesifikasjoner Xperia V nøkkelfunksjoner:

- 4,3” HD Reality Display, drevet av Mobile BRAVIA Engine 2 gir et krystallklart skjermbilde.

- 13 MP fast capture-kamera med full HD videoinnspilling.

- Siste generasjons 1.5GHz dual core prosessor gir forlenget levetid for batteriet, rask ytelse og skarp grafikk

- LTE gir den raskeste tilgjengelige nedlastningshastigheten

- Enkel tilkobling med ”One-touch” funksjoner over NFC

- ClearAudio+ gir det høyeste nivå av lydkvalitet

- PlayStation™-sertifisert

- Android versjon 4.0.4 (Ice Cream Sandwich). Vil oppgraderes til Android versjon 4.1 (Jelly Bean) etter lansering.

- Høyeste nivå av støv- og vannsikkerhet blant smarttelefoner (IP55/57+)**, som blant annet sikrer mot vanninntrening på 1 meters dyp i opptil 30 minutter.

- MHL-tilkobling for visning av innhold på en større skjerm uten behov for ekstra ladning.

- Leveres i fargene svart, rosa og hvit.

* Xperia Arc S og Xperia arc vant prisen EISA Award for European Camera Phone 2011-2012. Xperia arc vant også prestigetunge red dot Product Design Award under 2011. ** IP55 Rating = Beskyttet mot inntrenging av støv (ingen skadelige partikler) og vann; inntrenging av vann gjennom en dyse (6,3 mm) i telefonens skall fra enhver retning skal ikke ha noen skadelig effekt ***IP57 Rating = Beskyttet mot inntrenging av støv (ingen skadelige partikler) og følger av senking i vann mellom 15 cm and 1 m  

“Sony”, “BRAVIA” og “Sony Entertainment Network” er registrert som egne varemerker eller er varemerker som tilhører Sony Corporation. Alle andre varemerker eller registrerte varemerker tilhører sine respektive eiere.

Powered by Labrador CMS