Sony SHAKE-5

Pressemelding fra Sony 4. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Anlegget som gjør festen enda råere

Med massive 2400 watt gjenskaper Sony SHAKE-5 klubb-atmosfæren i din stue 

Kunne du tenke deg virkelig god lyd på din neste fest eller sammenkomst? Med opptil 2400W vil SHAKE-5 garantert få festen på bena. Med et treveis høyttalersystem som innlemmer separat diskant, woofer og subwoofer vil du få en klar og godt balansert lyd som gir de høye vokalene og den dype bassen den kvaliteten de fortjener. Selv om du vatter opp ekstra mye, vil det kjegleformede høyttaler-designet MRC (Mica Reinforced Cellular) sørge for at forvrengning av lydbildet uteblir.

Med SHAKE-5 er det heller ikke noe problem å reprodusere selv den dypeste bassen i klubb- og techno-låter. Med en separat woofer og subwoofer i hver høyttaler, får du frem en kraftfull og realistisk lav-frekvent lyd. Og om det ikke holder, kan du bare trykken inn Bass Bazuca-knappen for umiddelbart å øke de lav-frekvente tonene.

Nå er også tilgang til din favorittmusikk enkel, og du trenger ikke å ofre unødvendige kabler eller kompliserte innstillinger én tanke. Med innebygget NFC og Bluetooth®-teknologi kan du overføre all musikk fra din MP3-spiller, smarttelefon, nettbrett eller PC ved én enkelt berøring med enheter som støtter NFC, eller gjennom trådløs tilkobling via Bluetooth®.

Skap den rette klubbstemningen

Skru ned lysene i rommet, og gjenskap atmosfæren til et utested. En flerfarget LED-lysskjerm gjør stuen din om til et virkelig dansegulv når høyttalerne sender ut pulserende farger i takt med musikken. Ta også klubb-følelsen til nye høyder med anleggets spesielle DJ-effekter, som flanger, isolator, lydflash og phaser. Med DJ-kontrollknapper tilgjengelig også på fjernkontrollen kan du til og med skifte effekter mens du danser på andre siden av rommet. Ved festens slutt er det også enkelt å skru av SHAKE-5 på avstand – bare hold inne stopp-knappen i fem sekunder og musikken vil avta.

– Med spesielle DJ-effekter og LED-lysskjermer ønsker vi å gjenskape klubb-atmosfæren i hjemmet, men viktigst av alt er det å levere den klare lyden og tunge bassen som festglade mennesker forventer. Vi tror virkelig at de nye endringene vil være som musikk i forbrukernes ører, sier Takashi Toriyabe, Product Planner, Home Entertainment & Sound Business Group.

Spill og ta opp musikk med Dual USB

Ved å plugge en USB-enhet i den fremste USB-porten på SHAKE-5 kan du nyte de siste tilskuddene til musikksamlingen din med en skarp og klar kvalitet. Med en ekstra USB PLAY/REC-port kan du også kopiere sanger direkte fra en CD, USB eller radioen til din smarttelefon eller ditt nettbrett. Om du vil ha enda bedre lyd, kan du selv endre opptakets bit-hastighet.

Vil du bare lytte til musikkprogrammet på din lokale radiostasjon eller kveldens nyheter, er anlegget også utstyrt med en lang rekke FM og AM-radiostasjoner.

Pris og tilgjengelighet

SHAKE-5 vil være tilgjengelig fra september 2013, og vil ha en veiledende pris på 7000 kroner.

Powered by Labrador CMS