Philips Shaver 9000

Pressemelding fra Philips 5. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fremtidens barbering med Philips Shaver 9000

Philips lanserer Shaver 9000, en helt ny produktserie bestående av innovative barbermaskiner som gir en tettere barbering uten å irritere huden. Velkommen till fremtidens barbering!

Med Shaver 9000 introduserer Philips sin mest teknologisk avanserte barbermaskin hittil. Løsningen er enkel, men genial: For hver bevegelse gir Shaver 9000 tettere barbering. Den nye serien barbermaskiner gir faktisk hele 30 prosent tettere barbering* med færre bevegelser, og uten å skape rød eller irritert hud.

– I Philips ønsker vi ikke å inngå kompromisser når det kommer til  barberingsresultat. Kunder forventer den nyeste teknologien, og med Shaver 9000 gir vi dem akkurat det, sier Carina Franzen, Nordic Marketing Manager for Personal Care hos Philips.

Unik perfeksjonisme

Shaver 9000 barberer ekstremt tett takket være maskinens unike skjærehoder, som beveger seg i åtte forskjellige retninger. Fleksibiliteten gjør at maskinen følger ansiktskonturene til brukeren, og sørger for at 20 prosent mer skjeggstrå fanges opp for hver bevegelse*, noe som gir en tettere barbering. Shaver 9000 er laget med Philips' patenterte skjærehoder som fungerer på alle hårtyper.

Skjæretoppen sørger for maksimal effektivitet på vanskelige barberområder som halsen, der hårene vokser i ulike retninger.

– Vi har økt antall kuttekniver i Shaver 9000, noe som for eksempel fungerer bedre på et tre-dagers skjegg. Barbermaskinen passer dermed utmerket for de som ønsker en pause fra barberingen i helgen, sier Franzén.

Med sin avanserte teknologi representerer Shaver 9000 fremtidens barbering. Barbermaskinen er til og med blitt testet for gravitasjonspåvirkning ved hjelp av romekspedisjonsselskapet XCOR Space Expeditions. Resultatene viser at Shaver 9000 gjør det mulig for mennesker å få en perfekt barbering hvor enn de befinner seg.

Shaver 9000 til verdensrommet

Som en del av Philips sitt samarbeid med XCOR Space Expeditions, sender Philips i høst en Shaver 9000 opp i stratosfæren. Følg rundreisen på Facebook i oktober og vinn muligheten til å lande ditt eget eksemplar av Philips mest avanserte barbermaskin hittil.

Philips Shaver 9000 kan blant annet kjøpes på Elkjøp og koster mellom 2 399 og 4 499 NOK, avhengig av modell.

Powered by Labrador CMS