Logitech Harmony

Pressemelding fra Logitech 3. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Styr stua med fjernkontrollen

I dag annonserte Logitech utvidelsen av Harmony-serien med nye produkter som bruker selskapets ekspertise innen underholdningskontroll til smarte hjem. De nye produktene gir deg enkel tilgang og kontroll over underholdningssystemet og hjemmeenheter - selv om de befinner seg bak låste dører - alt med ett enkelt system.

- Harmony har stor erfaring fra underholdningssystemer, og den erfaringen har vi tatt med oss inn i utviklingen av smarte hjem-løsninger, sier Bruce Lancaster, leder i Logitech Harmony.

- Nå som flere og flere elektroniske enheter inntar folks hjem, vokser behovet for å samle og kontrollere alt sammen fra ett sted. Vår serie gjør nettopp dette, fortsetter han.

Med noen få enkle steg kan fjernkontrollen, tableten eller smarttelefonen din styre TV-en, navigasjonsboksen, høyttalerne, termostaten, låsene, persiennene og andre populære tilkoblede enheter. Med Harmony Activities kan du lage berøringskontroll på flere produkter, slik at du kan skru på TV-en, dimme lyset, justere temperaturen og åpne persiennene - alt på en gang. Du kan slå Activity av eller på med fjernkontrollen eller mobil-appen, med et justerbart tidsskjema eller ved utløsing av sensore. I tillegg kan du sjekke status og justere de tilkoblede enhetene fra mobil-appen - selv om du ikke er hjemme.

Høydepunktene i den nye serien inkluderer:

Logitech Harmony® Hub

Harmony Hub gjør iOS eller Android-telefonen eller tabletet ditt til en universal-fjernkontroll.  Med Hub-en og appen kan du styre filmer, musikk og TV i tillegg til tilkoblede lys, låser, termostater og mye mer. Du kan slå på og styre enhetene i grupper eller individuelt, direkte, med berøringskontroll eller med et justerbart tidsskjema.

Logitech Harmony® Companion

Ved å kombinere en enkel fjernkontroll med Harmony Hub, gir Logitech Harmony Companion kontroll over tilkoblede lys, låser, persienner, termostater, sensorer, underholdningssentre og mye mer. Dette gir deg friheten til å styre forskjellige enheter fra mobil-appen - enten du er hjemme eller på farten - eller ved bruk av fjernkontrollen du har i hjemmet.

Logitech Harmony® 950

Logitech Harmony 950 er den beste infrarøde universal-fjernkontrollen til nå for TV, film, musikk og spill. Fargeberøringsskjermen gir kraftig, intuitiv kontroll for opptil 15 enheter. Den nye designen har en fargeberøringsskjerm som lar deg bytte kanaler, spole og justere volum. De bevegelsesfølende og bakrunnsbelyste tastene og det forbedrede oppsettet gjør det enkelt å finne riktig tast, selv i mørket. Det utskiftbare, ladbare batteriet yter 20 prosent mer enn forgjengeren sin, og er kjapp og enkel å sette opp.

Logitech Harmony® Elite

Logitech Harmony Elite gir de samme funksjonene som Harmony 950, sammen med kraften av Harmony Hub. Harmony Elite lar deg styre underholdningssystemet og andre tilkoblede enheter ved hjelp av mobil-appen eller touchscreen-kontrollen. Med Harmony Elite kan du bytte ut fjernkontrollene på opptil 15 enheter, og kombinere dem med styrbare smart hjem-løsninger som lys, låser, og termostater med ett enkelt tastetrykk, eller et justerbart tidsskjema.

Kompabilitet og tilgjengelighet

LIFX, Insteon, QIVICON, August,  Nest Learning Thermostat, Philips hue og SONOS er blant merkene og platformene som blir med i Harmony-biblioteket av mer enn 270 000 kompatible enheter. For den senest oppdaterte listen av kompatible enheter, se myharmony.com/compatibility. Den nye Logitech Harmony-serien er ventet å være tilgjengelig i EMEA fra begynnelsen av september 2015. For mer informasjon, se Logitech.com

Powered by Labrador CMS