Technics Grand Class G30

Pressemelding fra Technics 2. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Technics nye Grand Class G30-serie:

Neste generasjons HiFi-komponenter

Technics nye nettverksforsterker og nettverksserver er laget for å levere en kompromissløs lydkvalitet.

I dag lanserer Technics nye Grand Class G30-serien med lyd på høyeste nivå innenfor hjemmet fire vegger. Nettverksforsterkeren SU-G30 og nettverksserveren ST-G30 er et resultat av Technics lange erfaring innenfor avansert lydteknologi. Ved å kombinere digital teknologi med optimal systemkonfigurasjon presenterer de nå et av markedets mest avanserte HiFi-system.

Nettverksforsterkeren SU-G30: slik musikken er ment å væreGrand_Class_Network_Audio_Amplifier_SU-G30_4

SU-G30 har arvet avansert teknologi fra det populære systemet R1. Med JENO Engine blir de digitale lydsignalene behandlet og overført med minimale forstyrrelser hele veien fra signalinngang til effektforsterkeren. Resultatet er en klar lyd som vekker musikken til live. Med GaN-FET Driver transistorene høyhastighetsvekslinger med minimale tap, dette fører til en avspilling som er autentisk med originalinnspillingen. LAPC-teknologien sikrer en optimal lydopplevelse uansett hvilke hvilke høyttalere som kobles til. SU-G30 har i tillegg en kraftig nettdel som gir en stabil strømforsyning med minimal forvrengning ved å dempe avvik i frekvensvekslingene.

I tillegg til dette har SU-G30 en nyutviklet netverkskrets som demper forstyrrelser og uønsket bakgrunnslyd.

SU-G30 er kompatibel med alt fra eldre lydformat til de mest moderne (384-kHz/32-bit, DSD11.2 MHz), i tillegg kan den brukes til å streame musikk, internettradio, digitalt lyd (DLNA, USB, Bluetooth) og analog lyd.

Nettverksserveren ST-G30: Nettverkslagring for optimal lyd

Grand_Class_Music_Server_ST-G30_5Musikserveren ST-G30 er utrustet med en Solid State Drive (SSD) som i motsetning til en Hard Disk Drive (HDD) ikke har noen løse deler, og er dermed helt stillegående. For å minimere brus og fortyrrelser har den også en Digital Noise Isolation Architecture. Musikkdata blir overført til spilleren i høykvalitetsformat via Optimally Activated Circus System, mens Low Noise USB Transfer garanterer at overføringene er stabile til USB-inngangen.

CD-enheten er utviklet av Technics og er blitt integrert i systemet på en slik måte at forstyrrelser blir minimert. Med Bit-Perfect CD Ripping-teknologien er det mulig å lagre hele CD-samlingen i optimal lydkvalitet.

ST-G30 kan i likhet med andre Technics-produkter bli styrt via en dedikert applikasjon som gjør det mulig å skape musikk og justere andre innstillinger uten å måtte ha tilgang til en PC.

Powered by Labrador CMS