Jawbone BIG JAMBOX

Pressemelding fra Jawbone 20. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LANSERING AV BIG JAMBOX™

Jawbones bestselger innen trådløse, bærbare høyttalere bringer nå enorm lyd til store rom

Jawbone®, en ledende nyskaper innen smarte lydenheter og bærbar teknologi for den mobile livsstilen. Jawbone introduserte i dag BIG JAMBOX™, et nytt tilskudd i produktserien med bærbare og trådløse høyttalere designet for å levere kraftig og fyldig lydopplevelse i store rom – både innendørs og utendørs.

I likhet med Jawbones bestselgende høyttaler, JAMBOX™, kobles BIG JAMBOX trådløst til alle Bluetooth®-aktiverte enheter – smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner – for å streame musikk, filmer, spill og telefonsamtaler i høy kvalitet i ethvert miljø.

– JAMBOX var den første trådløse høyttaleren som leverte fantastisk lydkvalitet på musikk, filmer og spill. På BIG JAMBOX benyttet vi toppmoderne lydteknologi til å fylle et mye større rom med fantastisk lyd uten å gå på bekostning av bærbarheten, sier Hosain Rahman, administrerende direktør i Jawbone.

LAGET FOR Å LEVERE MER LYD PER GRAM

Med sine beskjedne 1,2 kg, pumper BIG JAMBOX ut rik og kraftig lyd som ikke gjenspeiler den lille størrelsen. Inne i høyttaleren finnes en lufttett innebygd enhet med beskyttede neodymdrivere og to overforliggende passive bassradiatorer. Avansert digital signalbehandling og dynamisk utjevningsteknologi sørger for at all lyd – fra musikk via film til tale – høres fantastisk ut, både inne og ute, uansett volum. Et innebygd oppladbart lithium-ion batteri gir opptil 15 timer med kontinuerlig avspilling og 500 timer standby på én enkelt opplading.

Dessuten er BIG JAMBOX en type-1-kompatibel håndfrienhet. Den har en nyutviklet retningsuavhengig mikrofon for 360-graders lydinngang, med forbedret ekko-kansellering og full toveis kommunikasjon for krystallklare samtaler fra kontoret eller hjemme.

PERFEKT OPTIMALISERING AV FORM OG FUNKSJON

BIG JAMBOX kombinerer vakker industriell design med en grundig vurdert brukeropplevelse og leverer en enestående lydopplevelse i en nydelig og bærbar pakke.

– BIG JAMBOX har fått en kunstnerisk utforming og passer perfekt til folks liv, sier Yves Behar, kreativ leder i Jawbone. – Hvert element vender tilbake til den reneste uttrykk for enkelhet, ytelse og eleganse. Den kompakte størrelsen, den unike lyden du hører når den er slått på, fargene og den innpakkede og mønstrede stålristen. Godt designede produkter går ikke på kompromiss med form og funksjon.

BIG JAMBOX er utviklet for å være sosial. Du får mulighet til å koble flere Bluetooth-enheter til BIG JAMBOX, slik at vennene dine enkelt kan prøve seg som DJ-er. De som lytter til musikken, kan styre den fra smarttelefonen, nettbrettet, eller ved å bruke knappene på BIG JAMBOX for å justere volum, sette på pause, spille eller hoppe over sanger.

SMART LYD OG OPPDATERBAR PLATTFORM

BIG JAMBOX gir fantastisk lydkvalitet over et bredt spekter av innhold og sjangere. Algoritmer med avansert digital signalbehandling (DSP) forbedrer og optimaliserer lydproduksjonen og gir en svært god avspilling, uansett lydstyrke. Klar og skarp når den skrus ned og fyldig og rungende når den skrus opp. Den er spesielt justert for balansert utjevning, fyldig lydkvalitet og kan derfor spille av lyden slik artisten ønsker at den skal oppleves.

BIG JAMBOX har Jawbones eksklusive LiveAudio™-teknologi innebygd, noe som gjør at lytterne kan fordype seg i tredimensjonal lyd. Jawbone samarbeider med artister og produsenter om musikk, spill og andre lydformater som benytter seg av LiveAudio for å kunne gjøre en enda fyldigere lydopplevelse til virkelighet.

Som alle andre Jawbone-produkter, kobles også BIG JAMBOX til Jawbones bransjeledende programvareplattform, MyTALK™, for nedlasting av lyd-apper, programvareoppdateringer og tilpasningsbare funksjoner for høyttaleren din. Egendefinert stemme som annonserer batterilevetid og anrops-ID, eller tilpass knappene for å aktivere en favorittfunksjon. Etter hvert som nye oppdateringer lanseres, vil BIG JAMBOX bli enda smartere over tid.

PRIS OG TILGJENGELIGHET

BIG JAMBOX leveres i tre forskjellige design (RED DOT, WHITE WAVE og GRAPHITE HEX), og den kan fås i Norge den 26. juni 2012 til 2 499,- hos Apple Premium forhandlere, Net on Net og Komplett.

Powered by Labrador CMS