LG NB5540 og LAB540

Pressemelding fra LG Electronics 1. juli 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG lanserer elegante soundbars med HD-lyd i studioklasse

LGs nye soundbar NB5540 og LAB540 i stilig design presser ut 320 watt med 4.1 lyd og D/A-konvertering for å sikre en fantastisk lydopplevelse, nå også i HD

LG Electronics lanserer to nye soundbars - NB5540 og LAB540 med HD-lyd. Dette er LGs nyeste produkter spesielt tilpasset for å kunne gi best mulig lyd til dagens flatskjermer. Med kraftige 320 watt høyttalere, HD-lyd og den nyeste teknologien til D/A-konvertering, har disse lydanleggene alt som kreves for å levere en fantastisk lydopplevelse. Den slanke designen og trådløse tilkoblingen gjør de til det perfekte supplement til dagens tynne TV-modeller.

Fantastisk lyd

Med 4.1-lyd, en ut-effekt på 320 watt og en kraftig trådløs subwoofer for dypbasslyd, er lydanlegget det beste på markedet for å se filmer eller høre på musikk. LG har også inkludert en D/A-konvertering og en analog klasse-D forsterkere for å sikre enestående ren og naturlig HD-lyd med minimalt tap av detaljer.

Design som passer interiørmessig

Nye soundbar er bare 3,5 centimeter høy, med minimalistisk design i polert metall som passer inn sammen med moderne innredning. Den kompakte størrelsen gjør lydplankene ideelle for den nyeste generasjonen av TV-er, uavhengig om den er plassert under TV-en eller montert på veggen.

Med sin trådløse tilkobling trenger man rett og slett ikke unødvendige ledninger, noe som ellers gjør at det ser rotete under TV-en. LGs Sound Sync-funksjon gjør det enkelt å koble lydplanken trådløst til TV-en og Bluetooth gjør det mulig å spille av musikk direkte fra et nettbrett eller smarttelefon. For TV-modeller i mindre størrelser har LG NB4540, som til tross for sin minimale størrelse gir en effekt på 320 watt, 4.1 lyd, Sound Sync og Bluetooth.

- Hos LG jobber vi alltid mot å levere en enestående lydopplevelse, sier Erik Åhsgren, nordisk produktspesialist for Home Entertainment i LG Electronics. Like viktig er det at den er kombinert med stor brukervennlighet og stilig design, som vi med disse to systemene har klart å lykkes med.

Mer informasjon og tekniske spesifikasjoner

Les mer om produktene for tekniske spesifikasjoner via http://www.lg.com/no/lyd/alle-lydsystemog se på produktfilmene for NB5540 og LAB540på LG Electronics YouTube-kanal.

Pris og tilgjengelighet

LG NB5540, LG NB4540 og LAB540 er tilgengelig i dag til en cirkapris på henholdsvis 5799 og 4 299 kroner 5 799 kroner.

Powered by Labrador CMS