PLAST GIR FLEKSIBEL OLED

– I og med overgangen til å bruke plast, beholder vi alle fordelene med tradisjonell oled, men skjermene er i tillegg fleksible.

Publisert Sist oppdatert

Det sier PR-medarbeider Sunny Jung ved LG Display. Den enorme skjerm-fabrikken ligger i Paju, like ved grensen til Nord-Korea. LG startet produksjonen av LCD TVer i 1987, og i januar 2013 startet de masseproduksjon av store oled-TVer. LG Display produserer også skjermer til datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og monitorer, og investerer én milliard USD for å øke produksjonskapasiteten av skjermer til smarttelefoner og fleksible oled-panel.

Størst på LCD

Oled har tre lag; antirefleksfilm, oled-panelet og bakdekselet

Selskapet har 52.000 ansatte på verdensbasis, og skal være den største LCD-produsenten med 23,7 prosent av verdensmarkedet.

– IPS-teknologien er overført fra TV til mobile enheter. I 2015 fokuserer vi på oled-teknologien. Oled har tre lag; antirefleksfilm, oled-panelet og bakdekselet. LCD må kompromisse mellom bildekvalitet og design, mens oled ikke har disse begrensningene. Vårt slagord er ”oled – ingenting kan sammenlignes”, sier Jung ved LG Display.

– Oled gjengir perfekte farger fra alle betraktningsvinkler, mens de blir dårligere jo lenger ut på siden du kommer selv på de dyreste LCD-TVene. Responstiden er 8,8 sammenlignet med 6 millisekunder, sier Jung.

Powered by Labrador CMS