LG Watch Urbane

Pressemelding fra LG Electronics 2. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Elegante LG Watch Urbane tar smartklokker til neste nivå

Under Mobile World Congress 2015 vil LG Electronics utvide familien av Android Wear-klokker med lanseringen av den stilfulle LG Watch Urbane. Akkurat som navnet antyder er den nye smartklokken designet for den sofistikerte og verdensvante brukeren, som ønsker en klassisk luksusklokke med state-of-the-art-teknologi og smarte funksjoner.

– Med sine smarte funksjoner og elegante design er LG Watch Urbane den perfekte oppfølgeren til våre tidligere modeller G Watch og G Watch R, som ble utviklet for en aktiv målgruppe. LG Watch Urbane er en viktig del i vår strategi for å utvikle innovative wearables som gjør hverdagen litt smartere, og som du vil ønske å vise fram til andre, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for Mobile Communication hos LG Electronics.

Luksuriøs og smart klokke for hverdag og fest

LG Watch Urbane er etterfølgeren til LG G Watch R, den første smartklokken med en helt rund P-OLED-skjerm, som ble lansert i oktober 2014. G Watch R er designet og utviklet for aktive mennesker, mens LG Watch Urbane er en mer sofistikert modell som passer enhver stil, uansett kjønn. Modellen er inspirert av klassiske armbåndsur, og med en kombinasjon av stilig design og smarte funksjoner er LG Watch Urbane et praktisk tilbehør for alle dager i uken.

LG Watch Urbane baser seg på den samme 1,3-tommers P-OLED-skjermen som forgjengeren, LG G Watch R, men er laget i elegant sølvfarget rustfritt stål. Når du ikke aktivt bruker klokken viser skjermen urviseren i et nedtonet modus, noe som gir lengre batterilevetid. Smartklokken kommer med et sort armbånd i skinn som kan byttes ut i vanlig 22-millimeter klokkerem. Derfor er det enkelt å tilpasse utseendet på sin LG Watch Urbane etter anledning, humør eller klesstil.

Det intuitive og berøringsfølsomme brukergrensesnittet i Android Wear vil gi deg all den informasjonen du trenger rett fra armen. For eksempel kan du se hvem som ringer, lese meldinger, pause musikken eller få veibeskrivelse via Google Maps. Klokken er kompatibel med smarttelefoner basert på Android 4.3 eller nyere. Akkurat som G Watch R, er LG Watch Urbane kompatibel med flere av de største treningsappene for Android. Den er utstyrt med en PPG-sensor som kan måle hjertefrekvens og puls, noe som gjør den ideell som Nitreningsklokke.

Pris og tilgjengelighet

LG Watch Urbane lanseres i Norge i slutten av april til en veiledende pris på 2990 NOK.

Tekniske spesifikasjoner*

    Prosessor: 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400

    Operativsystem: Android Wear

    Skjerm: 1,3-tommer P-OLED (320x320, 245ppi)

    Størrelse: 45,5 x 52,2 x 10.9mm

    Minne: 4GB internminne / 512MB RAM

    Batteri: 410mAh

    Sensorer: Ni akser (gyro / akselerometer / kompass), barometer, PPG (pulsmåler)

    Farge: Sølv

    Annet: Støv og vanntett (IP67)

* Spesifikasjoner kan variere fra land til land, og kan endres i forbindelse med lanseringen.

Deltakere på MWC 2015 kan oppleve alle de nye produktene på LGs stand i messehall 3 ved Fira Gran Via. For andre nyheter fra MWC, se www.lgnewsroom.com/mwc2015 og www.mynewsdesk.com/no/lgnordic. 

Powered by Labrador CMS