LG F60

Pressemelding fra LG Electronics 3. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG lanserer den prisvennlige 4G-mobilen F60 - fullstappet med smarte funksjoner

LG utvider sitt sortiment med 4G-mobiler ved å lansere nye LG F60, en smarttelefon som gir brukerne raskest mulig oppkobling via 4G LTE. En kraftfull Quad-Core-prosessor gjør det mulig å bruke alle populære applikasjoner raskt og laggfritt. F60 kommer selvfølgelig med LGs populære brukerfunksjoner som tidligere har gjort stor suksess, blant annet i flaggskipmodellen LG G3. I kombinasjon med et stilrent design gjør dette F60 til den perfekte smarttelefonen for brukere som vil oppgradere sin surfehastighet til 4G.

LG F60 tar surfehastigheten til et helt nytt nivå med 4G LTE, en 1,2 GHz Quad-Core-prosessor og Android 4.4 KitKat. F60 har et rent, elegant og kompakt utseende, samt en skarp 4,5-tommers IPS-skjerm og et kraftfullt batteri som utgjør den perfekte balansen mellom ytelse, vekt og størrelse - for timer med både produktivitet og underholdning.

– LG stadfester på nytt sin posisjon innen 4G LTE, ved å lansere et bredere utvalg av produkter i ulike prisklasser. F-serien er vår ”4G for alle”-familie, og tilbyr prisvennlige smarttelefoner med en brukeropplevelse utenom det vanlige for alle som vil ha mye for pengene, sier Susanne Persson, nordisk produktspesialist for mobiltelefoner hos LG Electronics.

Noen av de smarte brukerfunksjonene i LG F60 er:

Pris og tilgjengelighet

LG F60 er tilgjengelig på det norske markedet fra og med slutten av oktober, og har en anbefalt utsalgspris på 1790 NOK.

Tekniske spesifikasjoner