Libratone ZIPP og LOOP

Pressemelding fra Libratone 2. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Libratone tar prisbelønte, trådløse høyttalere til neste nivå

Libratone øker fleksibiliteten i sine prisbelønte, trådløse høyttalere ZIPP og LOOP ved å legge til Bluetooth og NFC (Near Field Communication).

Større frihet og mer sosialt

– Selv om vi anser Wi-Fi som den optimale måten å strømme musikk på hjemme, har Bluetooth blitt såpass tilgjengelig at det tilfører en ekstra verdi til høyttalerne våre. I kombinasjon med Wi-Fi gjør det oppsett og daglig bruk enda enklere. Libratone-brukere kan nå strømme musikk fra nesten hvilken som helst enhet, hvor som helst; Hjemme, på ferie eller til og med ute, forteller Jan McNair, daglig leder av Libratone.

Libratone skal være en vennlig og imøtekommende merkevare, og ved å legge til Bluetooth har høyttalerne blitt enda mer sosiale. Får du venner på besøk som har gode spillelister i smarttelefonene sine, så er det bare å la dem koble seg til via Bluetooth. Hvis de har en telefon med NFC, kan de koble enheten opp på få sekunder ved å holde telefonen over logoen på Libratone-høyttalerne.

Allsidig tilkobling av høy kvalitet

Libratones Bluetooth-støttede høyttalere bruker BT 4.0 og aptX-teknologi som gir direktestrømming i CD-kvalitet, og med Bluetooth Smart kan enheter være sammenkoblet i flere timer og dager uten å miste forbindelsen. NFC (Near Field Communication) gjør Bluetooth-sammenkobling til en lek.

Brukere kan koble til sine Wi-Fi hjemmenettverk enten via AirPlay eller DLNA-teknologi. Takket være innebygget Spotify Connect, kan brukerne sømløst strømme millioner av sanger fra Spotify til en Wi-Fi-tilkoblet Libratone-høyttaler uten avbrudd fra innkommende samtaler. Libratones deltakelse i HTC Connect-programmet gjør det enkelt for HTC-brukere å strømme musikk trådløst fra sine smarttelefoner til Libratone LOOP og Libratone ZIPP. Lydprofiler i høyttalerne gjør at de kan tilpasses omgivelsene gjennom en gratis Libratone-app.

Nye farger og materialer

Wi-Fi- og Bluetooth-versjonen av den bærbare og batteridrevne Libratone ZIPP kommer i en oppdatert versjon med et brunt skinnhåndtak og Salty Grey ulltrekk som standard. Høyttaleren selges for kr 2999,-. Den klassiske utgaven av ZIPP, med et svart skinnhåndtak og svart farge, er fremdeles tilgjengelig.

Wi-Fi- og Bluetooth-versjonen av Libratone LOOP som passer til både hyller vegg (stativ og veggfeste er inkludert i esken), kommer i Pepper Black-ulltrekk som standard. Selges for kr 3699,-

Ekstra trekk selges separat i en rekke farger som passer til enhver smak og til ethvert interiør.

Gratis ekstratrekk ved registrering

Nye ZIPP og LOOP med Bluetooth og NFC er tilgjengelig fra midten av oktober hos forhandlere, nettbutikker og www.libratone.com. Nye ZIPP- og LOOP-kunder inviteres til å plukke et ekstra trekk i sin favorittfarge gratis, hvis de registrerer produktene via Libratones app eller nettside.

Også tilgjengelig i Libratone-familien av trådløse høyttalere, er de to større musikkanleggene Libratone LIVE og Libratone LOUNGE. I tillegg gir Libratone DIVA, en alt-i-ett TV soundbar og trådløst musikksystem med en innebygd subwoofer en elegant lydløsning. Se www.libratone.com.

Powered by Labrador CMS