Sony MHC-V7D

Pressemelding fra Sony 1. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lyd så høy at du kan se den

Sony setter MHC-V7D høyttalerne på prøve i en «Kymatisk» gjenskapelse av Kieszas hit Hideaway

Den nye Sony høyttaleren MHC-V7D er designet for å gjøre om hjemmet ditt til et dansegulv – High Powered Audio systemet ønsker å skape den best mulige lydkvaliteten og volumet for å gi deg den elektriske følelsen av å danse bort natten sammen med vennene dine.

MHC-V7D kan flagge med en bass som har et lydtrykk på 1550W1 (RMS 1440W, 105.5dB SPL). I tillegg har den Smart High Power Technology, designet for å øke det akustiske trykket. Med Sony Clear Audio + TM teknologi kan man optimalisere lyden med kun en enkel berøring. Football mode på sin side forsterker stemningen på sportsarrangementer.

MHC-V7D har utallige muligheter. Input for karaokemikrofoner, lyseffekter og Gesture Control Technology som gjør at du kan styre musikk og volum ved lett berøring. NFC TM og Bluetooth ® gjør at du trådløst kan koble til din smarttelefon og streame dine egne spillelister på MHC-V7D. Ved å laste ned Sonys nye Fiestable app fra Google Play kan du enkelt koble til MHC-V7D til din smarttelefon og bruke den som kontroll.

Gjennom en samling av kymatiske eksperimenter, har Sony skapt en video som gjennom lys, farge og lyd beskriver det fantastiske lydtrykket og lysmulighetene i deres nye MHC-V7D høyttaler. Det kraftige musikkanlegget får i gang festen og får alt og alle til å ville røre på seg. I videoen brukes Kymatikk(den visuelle presentasjonen av lyd) til å få jord, vann og maling til å danse til Kieszas megahit Hideaway for å visualisere anleggets kraft.

Se filmen her:http://youtu.be/3JJjT7rOFnM

Den kymatiske effekten ble oppdaget i 1680 av Robert Hooke og viser til studier i å gjøre lyd synlig, vanligvis gjennom kontrollert forskyvning av partikler på vibrerende plater eller membraner. I dette eksperimentet er vibreringene skapt av den kraftige Sony MHC-V7D.

Alberto Ayalo er regissør for visjon og lyd i Sony Europe, han forteller: «MHC – V7D samler fantastisk lyd og visuelle effekter som inkluderer bevegelseskontroll og LED høyttalere som skaper en unik lydopplevelse. Det fantastiske med kymatikk er at det faktisk skaper noe visuelt av lydtrykket fra MHC-V7D på en måte som gjør at folk vil oppleve Hideaway på en helt ny måte, på samme måte som om de skulle hørt på den gjennom et «High Powered Audio System».

Ved bruk av flytende væske, sandkorn og maling illustreres høyttalernes kraft ved at partiklene beveger seg i takt med sangens kraftige bass. Ved å skape et visuelt bilde på musikken gir man også liv til Sonys høyttalerteknologi.

Vedlagt finner du den komplette pressemeldingen om Sony MHC-V7D med alle produktspesifikasjoner.

Pris og tilgjengelighet

MHC-V7D vil være tilgjengelig i butikk fra uke 30 og får en veiledende pris på 5250,-

Powered by Labrador CMS