Sony Xperia M4 Aqua og SBH-70

Pressemelding fra Sony Mobile 2. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony Xperia M4 Aqua – en ny standard for mellomklassen

I dag presenteres også Sony Xperia M4 Aqua, en smarttelefon som setter en ny standard for kvaliteten på mellomklasse-mobiler. Xperia M4 Aqua har et kraftfullt kamera, vanntett design, samt et kraftfullt batteri og prosessor.

– Sony Xperia M4 Aqua representerer vårt nye fokus på mellomklassen, der vi vil tilby telefoner uten kompromisser. Vi tar med oss de beste funksjonene fra Xperia Z-serien: kameraet, batteritiden, vanntettheten og designet, og tilbyr en kvalitetstelefon som ikke finnes i prisklassen i dag, sier nordisk sjef i Sony Mobile, Ola Lilja Molén.

Enkelt å ta bra bilder

Hovedkameraet i Xperia M4 Aqua er et 13 megapikselkamera med Sonys Exmor RS™ sensor, F2.0 blenderåpning og ISO 3200-følsomhet. Sammen med Superior Auto Mode, nå også for frontkameraet, har det aldri vært morsommere å ta bra bilder med opptil 52 ulike automatiske innstillinger. Frontkameraet på Xperia M4 Aqua er et 88-graders vidvinkelskamera på 5,1 megapiksler, som fungerer perfekt sammen med Xperias populære kameraapper, Sound Photo og Movie Crerator, til å redigere bildene på en morsom måte.

Sony Xperia M4 Aqua i korthet:

• 13 megapikselkamera bak, 5 megapiksel selfiekamera foran

Et kraftig kamera med Sony Superior Auto-funksjon, samt selfiekamera fullstappet med Xperia-kameraapper foran.

• Stilfull design

Den flotte Sony OmniBalance-designen finnes også på M4 Aqua som kommer i hvit, svart og korallfarget.

• Vanntett

Også M4 Aqua har Sonys markedsledende støv- og vanntetthet (IP 68).

• Opptil to dagers batteritid

Holder i opptil to dager, som enkelt kan forlenges ved bruk av STAMINA-mode.

• Høy ytelse med Android 5.0 Lollipop

Åttekjernet 64-bits Qualcomm® Snapdragon™ 615-prosessor med integrert 4G LTE og Android 5.0 Lollipop.

• Treningsvillig

Med lav vekt og vanntett design, sammen med bluetooth-headsetet SBH-70, er M4 Aqua den perfekte treningskameraten til løpeturen eller treningsøkten. Brukeren trenger ikke å bekymre seg for at telefonen skal skades av regn eller svette, og telefonen er enkel å skylle av etter treningsøkten

  Stereo bluetooth-headset SBH-70

Sony lanserer også et vanntett og trådløst bluetooth-headset laget i myk og holdbar silikon, i fem ulike farger. Headsettet sitter diskret rundt nakken, har knapper for musikk og samtaler, samt talestyring

Xperia M4 Aqua leveres i fargene svart, hvit og korallfarget. Veiledende pris er 2 390 NOK.

Stereo bluetooth-headset SBH-70 har en veiledende pris på 599 NOK.

Alle produktene legges for salg i mai.

Powered by Labrador CMS