Sony Xperia Z2

Pressemelding fra Sony 23. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Slipp løs kreativiteten din

Xperia Z2. Verdens beste bilde- og videokamera i en vanntett smarttelefon

Vi vet at du ønsker å gjenoppleve spesielle øyeblikk, så vi har designet den nye Xperia™ Z2 for proffen i oss alle. Gjør opptak i 4K-oppløsning med Steadyshot™-teknologi, og rediger bildene dine med de fantastiske Xperia-kameraappene våre.

Se de flotte videoene og bildene dine på en skjerm som er spesielt beregnet for visning på farten. Ved hjelp av Sonys BRAVIA® TV-teknologi er den nye Xperia™ Z2 verdens første smarttelefon med en LED-skjerm som gir strålende, naturtro farger†, uansett hva du ser på og uansett hvor du er.

Flere piksler. Større sensor. Fantastiske resultater.

Med 20,7 megapiksler og en sensor som er 30 % større enn på en standard smarttelefon, er Android-telefonen Xperia Z2 fullt på høyde med våre kompakte digitalkameraer. Dermed får du sylskarpe, superklare bilder./p>

Videoer som er fire ganger skarpere enn full HD

Med Xperia Z2 kan du spille inn 4K-videoer i verdensklasse, slik at du kan gjenoppleve de mest spesielle øyeblikkene i fantastisk, ultrahøy oppløsning.

Hør bare det du vil høre

Et overfylt tog. Et fly fullt av ukependlere. Eller et travelt kontor. Denne Android-telefonen leveres med stereohøyttalere og teknologi for støydemping, slik at du kan lytte til klar og høy musikk uansett hvor du er, med et elegant sett med hodetelefoner som MDR-NC31EM.

Ta kinoopplevelsen med deg i lommen.

Lev deg fullstendig inn i handlingen med den store, høyoppløselige 5,2-tommers skjermen med full HD og den splitter nye Live Colour LED-teknologien.

Alltid klar for det uventede

Bytt sang med våte fingre mens regnet pøser ned. Denne svært slitesterke Android-telefonen er både vanntett og støvbestandig. Så bare bruk den når som helst – og hvor som helst.

Den er så rask at den må vente på deg

Grensesnitt uten forsinkelser. Sømløs nettsurfing. Og null innlastingstid. Den nyeste firekjernersprosessoren gir deg en Android-telefon med en uvanlig rask og behagelig brukeropplevelse – og dessuten enestående batterivarighet.

Leveres med en bråte apper

Fra Timeshift-video som du kan bruke til å spille inn video og sette inn «sakte film»-effekter, til Background Defocus som du kan bruke til å ta bilder med uskarpe bakgrunner. Xperia Z2 leveres med et imponerende utvalg nyskapende kameraapper. Alt for at du skal få mest mulig ut av kameraet.

Riktig tilbehør. Best mulig utbytte.

For at du skal få enda mer ut av Xperia Z2 har vi sørget for å utstyre den med et utvalg av tilbehør som den passer perfekt sammen med.

Xperia Transfer

Trenger du hjelp med å komme i gang med din nye Xperia Z2? Det er enkelt og trygt å overføre data, blant annet kontakter, bilder og kalender, fra den gamle Android- eller IOS-enheten din, så du risikerer ikke å miste noe innhold.

Xperia Care. Vi er her for å hjelpe deg.

Hjelp og støtte til Xperia-smarttelefon, -nettbrett eller -tilbehør.

Powered by Labrador CMS