Netflix-kortet

Pressemelding fra Netflix 11. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Netflix introduserer Netflix-kortet, en ny måte å nyte serier og filmer

Uansett om du vil bli kjent med Marvel´s Daredevil, kose deg med et Orange is the New Black-maraton, eller tilbringe kvelden i sofaen i selskap med Ryan Gosling, finner du det du ønsker deg på Netflix.

Har du verken et kredittkort eller en PayPal-konto? Ikke noe problem. Med de nye Netflix-kortene kan verdens ledende nett-TV-tjeneste tilby enda en ny måte å gi deg tilgang til favorittseriene og -filmene dine. Nå kan du oppdage de nyeste seriene som Sense8, se en ny sesong av Orange Is the New Black, få et gjensyn med gamle favorittserier og ellers utforske tilbudet. Netflix introduserer med Netflix-kortet en ny måte å bli kjent med nett-TV, og glede deg over et stort utvalg av serier, filmer, dokumentarer og komedier. For det er ikke bare et Netflix-kort, det er muligheten til å tilbringe tid med Pornstache, møte presidenten, og ha en fantastisk kveld sammen med dine venner i OITNB 

Her får du kjøpt Netflix-kortet

Med Netflix-kortet, kan du fylle opp din eksisterende Netflix-konto eller åpne en ny konto. Kortet kan brukes med alle typer abonnementer, og kommer i tre ulike valører: 150, 250 og 500 kroner. Brukerne kan aktivere Netflix-kortet uten å måtte oppgi annen betalingsinformasjon som kredittkort eller PayPal. Dette gir brukeren full kontroll. Kortet kan kjøpes hos Coop, Elkjøp og GameStop, og flere utsalgssteder vil komme i løpet av de neste månedene.

Slik setter du opp Netflix-kontoen din

Hos Netflix er det du som bestemmer hva som er på TV i kveld. Du kan sluke alle episodene i favorittserien på én kveld, legge opp til en romantisk aften med en film eller velge deg en tankevekkende dokumentar. Det er DU som bestemmer. Men hvordan kommer du i gang? Det er mange ulike måter å se Netflix på: smart-TV, mobil, nettbrett, datamaskin eller spillkonsoll. Du kan logge deg inn via den enheten som passer deg best, og du kan fortsette å se akkurat der du sluttet å se sist.

Slik bruker du Netflix-kortet

Skrap frem koden på baksiden av kortet, og tast den inn når du setter opp en ny konto, eller bruk koden på din allerede eksisterende konto, på Netflix.no. Kortet kan brukes på både nye og allerede eksisterende kontoer. Du får selvsagt fortsatt den første prøvemåneden gratis, og det er ingen skjulte kostnader eller bindingstid. Du bruker beløpet som står på kortet til å abonnere på Netflix. For å bruke Netflix-kortet, klikk deg inn her: Løs inn Netflix-kortet

Har du allerede en konto? Da legger du inn koden via profilen din på nettsiden.

Smart TV

De fleste smart-TV-er har allerede Netflix-appen installert. Se etter Netflix-ikonet på smart-TV-en din eller til og med på enkelte fjernkontroller. Finner du ikke appen? Da kan du bruke Apple TV, Chromecast eller få tilgang til Netflix via set-top-boksen.

Mobil

Netflix har en app for Android, iOS og Windows som kan lastes ned gratis via de ulike markedsplassene for apper. Du logger deg inn med din Netflix-konto. Appene er laget for både mobil og nettbrett, og du kan begynne å se på Netflix så snart du er koblet opp til Internett.

Datamaskin

Fra en stasjonær eller bærbar datamaskin, kan du se Netflix direkte på nettsiden. På nettsiden kan du også tilpasse din profil ved å velge dine favorittserier, sjangre og angi hvilke språk og undertekster du foretrekker.

Spillkonsoller

Netflix er tilgjengelig på PlayStation, Xbox og Nintendo-konsoller. Se etter Netflix-ikonet, og ha det moro med strømmingen!

Powered by Labrador CMS