Samsung Smart-TV på norsk

Pressemelding fra Samsung 9. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Endelig: Smart-TV på norsk

Si ”adios” og ”goodbye” til talestyrt TV på andre språk. Endelig kan du snakke norsk til TV-en din. Med årets toppmodeller kan du skifte kanal og endre volumet bare med din egen stemme.

Nå oppdateres softwaren på årets TV-modeller, og Samsungs smart-TV lanseres endelig på norsk. I tillegg til at modellen ser lekker ut, har den et fantastisk bilde – og du kan blant annet heve og senke lyden, bytte kanal eller åpne en app bare ved hjelp av stemmen din.

Science Fiction inntar TV-verden Samsungs toppmodeller, LED-TV i 7- og 8-seriene i tillegg til Plasma-TV 8-serien, har nemlig tale- og bevegelsesstyring, og du kan til og med surfe på nettet uten å bruke fjernkontroll eller tastatur.

– Den norske versjonen som endelig er tilgjengelig er forbedret, og gir enda flere muligheter. For eksempel kan du gi en enkel kommando som ”volum 12”, og lyden stiller seg deretter, sier Samsungs salgsjef for AV i Norge, Paal Anders Jansen.

TV-en har innebygd kamera som bruker ansiktsgjenkjenning, slik at du enkelt – og mye raskere enn tidligere – logger inn på SmartHub og din personlige konto. Faktisk er oppstartshastigheten for både SmartHub og applikasjoner 50 prosent raskere enn tidligere.*

– Dette høres kanskje ut som science fiction for mange, men det er virkelig. Årets modell er fremtiden innen TV-teknologi. Dette er første gang du kan styre TV-en din bare ved hjelp av din egen stemme, sier han.

Gullrekka på mini-TV

Er det fredagskveld, men gullrekka har tatt ferie? Med Samsung Smart TV er tilbudet bedre enn som så. Du kan for eksempel se på nett-TV eller streame en leiefilm. Eller om du ser på TV, og må ut av sofaen for å hente fredagssnacksen, kan du vise TV-bildet på et nettbrett, og ta det med som en mini-TV.

– TV-en kan selvfølgelig også styres med tradisjonell fjernkontroll – hvis du ikke foretrekker å bruke nettbrettet eller mobilen din som fjernkontroll. Bortimot alt er mulig med Smart-TV, sier Paa Anders Jansen i Samsung.

Den nye softwaren kan lastes ned på en USB-pinne via www.samsung.no.

*sammenlignet med samme nettverk.

Powered by Labrador CMS