Panasonic HC-VX980 og HC-VX990

Pressemelding fra Panasonic 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

De nye 4K videokameraene fra Panasonic kan hente ut 4K-bilder fra filmen

4K video med proffe funksjoner

De nye 4K videokameraene fra Panasonic er tilpasset både familier og videoentusiaster. Kameraene kan hente ut 4K-bilder fra filmen, har trådløse multi-kameraløsninger og flere profesjonelle funksjoner for en høy videokvalitet uansett forhold. 

Panasonic lanserer to nye videokameraer med 4K ultrahigh-definition (HC-VX980 og HC-VX990) og tre videokameraer med full-HD (HC-W580, HC-V380 and HC-V180).

En liten knapp unna 4K-bilder

De nye kompakte 4K-videokameraene VXF990og HC-VX980er fullstappet med avansert bildeteknologi og funksjoner som sikrer bilder og opptak med fire ganger bedre bildekvalitet enn Full-HD. Med 4K-fotomodus (Photo Mode) kan man hente ut 8 megapiksel stillbilder fra øyeblikk som selv profesjonelle kameraer har problemer med å fange.

For familier som ofte må fange øyeblikk i til tider utfordrende situasjoner vil den vippbare søkeren på HC-VXF990 gjøre situasjonen lettere. Nytt er også effekter som man tidligere kun har sett på kino som Slow & Quick video, Slow Zoom og Dolly Zoom.

Funksjoner for videoentusiasten

Med den nye 4K-cropping funksjonen kan man hente ut 4K-bilder fra filmen kun ved hjelp av videokameraet. Disse kan man deretter benytte seg av i filmen som å skape effekter som zooming, panorering, sporing og stabilisering. Den redigerte filmen blir deretter lagret i Full-HD kvalitet.

For å ta opp film fra alle vinkler og skape et følelsesmessig inntrykk av motivet kan man med Wireless Multi Camera-funksjonen koble til tre smarttelefoner. Opptaket gjøres da i opptil to sub-vinduer på skjermen. Kameraet har også en forteller-funksjon som fremhever brukerens stemme, og en backup-funksjon som tar opptak uten sub-vinduer.

Alle de nye modellene har Panasonics originale Level Shot-funksjonen. Denne registrerer og korrigerer for uklare og skrå bilder (tilt).

Powered by Labrador CMS