Sony Bravia 4K HDR

Pressemelding fra Sony 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Imponerende og virkelighetstro detaljer med Sony Bravia 4K HDR

Den nyeste serien av 4K HDR-TVer fra Sony gir en frisk underholdningsopplevelse med krystallklare bilder og elegant design.

Den beste 4K bildekvalitet noensinne med optimert HDR

X-tended Dynamic Range™ PRO og Slim Backlight Drive™ gir tre ganger så høy lysstyrke1.

Slank og sofistikert «Slice of Living»-design

Flere muligheter med Android TV

Med Sony får du den beste 4K HDR-opplevelsen noen sinne (High Dynamic Range). De nye 2016-modellene har imponerende høy kontrast, ekte farger og enestående skarphet i 4K – takket være Sonys unike teknologi. Sonys nye BRAVIA® har tatt signaturdesignet til et nytt nivå og gir deg nye spennende underholdningsopplevelser for hele familien med innebygget Android TV.

HDR og Sonys bildekvalitet

De fleste av BRAVIA-TVene fra Sony har HDR-støtte inkludert, slik at du får det meste ut av online strømmetjenester som blant annet Netflix. Ved gjengivelse av et større spektrum av lysnivåer tar HDR deg et skritt nærmere virkeligheten med spektakulær kontrast og fargegjengivelse.

Unikt for Sony er TRILUMINOS ™ display som forbedrer HDR-opplevelsen ytterligere med meget presis fargegjengivelse, hvilket gir deg farger som vanlige TV-er ikke kan matche.

Sonys avanserte bildebehandlingsmotor, 4K Prosessor X1 ™, utfører tusenvis av justeringer hvert sekund for å dynamisk forbedre oppløsning, farge og lysstyrke, hvilket frembringer det rene og livlige 4K-bildet – uansett hva du ser på.

Flaggskipsmodellen i 2016-serien fra Sony heter BRAVIA XD93 og er den første TV med Slim Backlight Drive ™ og X-tended Dynamic Range ™ PRO som øker kontrast, lysstyrkenivåer og fargespekter for å gi deg et bilde som er nærmere virkeligheten - i en TV som bare er 11.8mm på den tynneste delen.

Stilrent «Slice of Living»-design

BRAVIA-modellene ser bedre ut enn noensinne, med det nye og sofistikerte designkonseptet «Slice of Living». Designet er i rene, geometriske former og passer inn i ethvert moderne hjem. Små fargenyanser i messing og sølv sørger for ekstra varme og personlighet.

En ny kabelløsning i lekkert design holder ledninger skjult. En unik veggbrakett gjemmer alt ledningrot og lar deg montere din XD93 TV med bare 3,6 cm mellom vegg og skjerm.

Gjør mer med Android TV

Med Google Play får du glede av en rekke apps, spill og annen underholdning.Det er lett å se innhold fra smarttelefonen på TV-skjermen med Google Cast ™, slik at hele rommet kan følge med.

Voice Search er nå integrert i fjernkontrollen, og gjør du enkelt kan finne det du leter etter. Bare trykk på "Voice" -knappen og si hva du søker etter av filmer, programmer og annet innhold.

Årets utvalg av BRAVIA 4K Ultra HD-TV fra Sony er tilgjengelig i Europa fra våren 2016.

Powered by Labrador CMS