TCL Cityline S79-serie

Pressemelding fra TCL 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

På CES 2016 presenterer TCL en ny familie produkter som gir seeren en eksepsjonell hjemmeunderholdningsopplevelse

Verdens tredje største tv-merke lanserer nå "Xclusive" (S99-serien) med 4K-forbedringer, High-Dynamic Range-ytelse og Quantum Dot-teknologi for en ultimat tv-opplevelse samt nye, ultraslanke "Cityline" (S79-serien) for en eksepsjonell 4K-seeropplevelse 

TCL, en ledende kinesisk produsent av forbrukerelektronikk og en av verdens største tv-produsenter, lanserer i dag en ny familie QUHD-produkter, inkludert TCL Ultra HD 4K S99-serien, og presenterer samtidig sin TCL Ultra HD 4K S79-serie. De nye produktene har ledende High-Dynamic Range-ytelse (HDR) fra Dolby Vision, med klare, levende farger og kontraster, Quantum Dot-teknologi for eksepsjonell fargeoppløsning og skarphet samt avansert Ultra HD 4K-teknologi for et bredere utvalg av innholdsløsninger. I tillegg viser selskapet fram sin ledende 110-tommers, buede 4K UHD-TV, som selskapet allerede har mottatt en CES Innovation Award-pris for.

TCL "Cityline" (S79-serien): Prisgunstig luksus i ultratynn design

TCL Cityline-serien (S79) med sin ultraslanke design (kun 9,9 mm) har UHD-produktenes avanserte teknologi, inkludert WCG-teknologi som kan forbedre fargespekteret opp til NTSC 96 % for mer levende farger. TCL Cityline (S79-serien) er også utstyrt med en spesiell "Fotball"-modus som gir en optimal seeropplevelse ved visning av fotballkamper.

I Europa vil TCL Cityline (S79-serien) bli tilgjengelig i tre størrelser (50", 55" og 65") i første kvartal av 2016.

TCL hedres av CES CTA for sin buede 110" UHD-tv

TCL kommer også til å vise fram sin prisbelønte, buede 110" UHD-tv, både på standen sin og på pressearrangementet. Den 110-tommers store, buede tv-en ble nylig valgt som hedersprodukt av CES på 2016 Innovation Awards, som sponses av Consumer Technology Association (CTA)™. Tv-apparatet byr på en rekke innovative teknologier og funksjoner og gir forbrukerne en uovertruffen seeropplevelse.

Nye funksjoner:

● Intelligent og dynamisk baklys og lokal dimming for økt kontrast og bedre bildekvalitet

● HDR for dramatisk kontrast

● Wide Color Gamut for en rikere fargepalett

● Forbedret feltdybde for skarpere bilde

I tillegg har TV-en unike designelementer som gjør at den passer perfekt inn i omgivelsene. Med en 4K-skjerm på utrolige 110 tommer kan seeren virkelig fordype seg i skarpere, realistisk reproduserte bilder for en fantastisk underholdningsopplevelse.

Powered by Labrador CMS