Emil Hassel, opplæringsansvarlig i LG Norden, sier skandinaviske kunder etterspør design. Foto: Marte Ottemo

LG MED NY DESIGN-TV

LG har tatt med seg hele 2022-linjen på Elkjøp Campus, men størst oppmerksomhet får deres nye design-satsing Oled Art 90.

Publisert Sist oppdatert

– Vi viser fram vårt tema som heter «Evolution of TV», hvor vi gir selgerne et perspektiv på hva som faktisk har skjedd på teknologifronten de siste årene, og hva som har skjedd med bransjen. Vi vil gi selgerne et perspektiv på hvor bra det faktisk er i dag, og hva kundene kan få, sier Emil Hassel, opplæringsansvarlig i LG Norden.

Størst plass på Campus har LG viet sin nye Oled Art 90. Den 65 tommer store TVen har et motorisert kanvas som kan kjøres opp for å redusere den synlige skjermen, og gi tilgang til andre typer funksjoner som lydavspiller og klokke.

– Vi ser at mange kunder etterspør mer design, og dette er et helt nytt konsept vi kaller lifestyle, sier han.

Vi ser at mange kunder etterspør mer design, og dette er et helt nytt konsept vi kaller lifestyle

Får 8K-plassen

– Vi planlegger å vise den fram der vi tidligere har hatt 8K utstilt, sier Hassel.

– Hvilke andre områder viser dere fram til Elkjøp-selgerne?

– LG er jo tett knyttet til oled-teknologien, og her blir prisen stadig lavere. I 2022-linjen har vi A2, som er en innstegsmodell for dem som vil ha en rimelig oled-TV, men det blir også en veldig bra pris på Qned 81, som gir en bra miks av et mellomstort prispunkt med høyende-funksjoner. Her får man mye for pengene, sier han.

LG utvikler sine egne prosessorer, og de skal ifølge opplæringssjefen gi bedre bildekvalitet i hele modellspekteret.

– Vi har fått en helt ny prosessor for de rimeligste modellene, og så har vi Alpha 7 for mellomsegmentet, og Alpha 9 for toppmodellene. I tillegg skjer det mye på kunstig intelligens og våre algoritmer, i tillegg til vår nye evo-teknologi som blant annet gir en mer lyssterk TV, sier Hassel.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2022, som ble distribuert 12. oktober. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS