Viaply på Playstation 3

Pressemelding fra Viaplay 15. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Viaplay uten ekstra kostnad også på PlayStation®3

Fra og med i dag får PlayStation®3-brukere med Viaplay-abonnement ubegrenset tilgang til markedets bredeste tilbud av serier, filmer og sport uten PlayStation®Plus-abonnement.

– Vi er svært glade for å kunne fortsette samarbeidet med Sony og tilby Viaplays innhold uten krav om PlayStation®Plus-abonnement,sier Niclas Ekdahl, administrerende direktør i Viaplay.– Dette er enda et tiltak for å beholde vår nåværende posisjon, og vi er veldig stolte over vår tilgjengelighet foran betalingsmuren – nå for både PlayStation®3 og PlayStation®4, fortsetter Niclas.

Å åpne betalingsmuren for Viaplay-brukerne er enda et ledd i Viaplays satsing for å øke rekkevidden og gjøre innholdet tilgjengelig på flest mulig plattformer, nå på både PlayStation®3 og PlayStation®4. I tillegg til disse to plattformene finnes Viaplay på: PC, Mac, Android- og iOS-mobiler, nettbrett, LG Smart-TV, Samsung Smart-TV, Philips Smart-TV, Panasonic Smart-TV samt Xbox 360.

Viaplay-applikasjonen kan enkelt lastes ned fra PlayStation Networks startmeny →TV-/videotjenester → Mine kanaler på en PlayStation®3 som er koblet til Internett.

Powered by Labrador CMS