Mareike Ore i Sennheiser med HD 25 Amperior (t. v.) og HD 700. Foto: Stian Sønsteng

LILLEBROR MED SVAK VINKEL

Sennheiser viste på CES lillebroren til HD 800 og en ny versjon av HD 25 optimalisert for portable spillere.

– HD 700 er lillebroren til HD800 og har flere likheter. Settet koster 700 euro, og er et godt alternativ for dem som vil ha virkelig gode hodetelefoner men som ikke vil bruke 1.000 euro, sier Mareike Ore i Sennheiser.

HD 700 er helt åpne, dynamiske hodetelefoner og skal kombinere lyd i øvre sjikt med et nytt hodetelefondesign.

Øreklokkene er utformet på en måte som gjør at lydbølgene rettes inn mot øret med en svak vinkel

– Materialvalg og stilutforming er gjennomtenkt ned til minste detalj for å utnytte den akustiske enhetens potensial. Øreklokkene er utformet på en måte som gjør at lydbølgene rettes inn mot øret med en svak vinkel. Som resultat får man en naturlig lytteopplevelse, sier Maurice Quarré, direktør for Product Lifecycle Management hos Sennheiser Consumer Electronics, i en pressemelding. Han fortsetter:

HD25 for gatebruk

– Selve øreklokkene har en fullstendig åpen design. Ikke bare sikrer dette et svært gjennomsiktig lydbilde, men det viser også selve hjertet i hodetelefonene: transduseren på 40 mm av type Duofol. Det kraftige neodymiummagnetsystemet garanterer en detaljert, naturlig lydgjengivelse fra 10 til 42.000 Hz.

HD25 Amperior er en ny versjon av det velkjente DJ-settet HD 25, optimalisert for portable spillere. En kontrollenhet gjør det mulig å ta mot telefonsamtaler, bytte låter og justere volum. Prisen for dette når det kommer i handelen i mars blir 2.500 kroner.

Amperior er en ny versjon av DJ-settet HD 25, tilpasset portable spillere. I handelen i mars. Pris: 2.500,-
HD 700 er lillebroren til HD800, og vil med sine 900 euro koste 100 euro mindre enn storebroren.
Til toppen