PR-sjef Susanne Persson viser fram LGs smarttelefon G Flex 2 under årets CES-messe. Foto: Stian Sønsteng

NY OG BEDRE TOPPMOBIL

På mobilsiden var LG med G Flex i fjor først ute med å lansere en smarttelefon med buet skjerm. Nå kommer oppfølgeren, G Flex 2.

– Den buede formen gjør at telefonen følger ansiktets konturer, samtidig som at den ligger godt i hånden når du tekster eller surfer. Designet gjør det enklere å både skrolle og skrive, ettersom den buede formen gjør det enklere å få brukt hele skjermen. I tillegg reduserer den buede skjermen refleksjoner fra solen og andre lyskilder, så skjermen blir mer lesbar, heter det i en pressemelding.

P-oled-skjermen på 5,5 tommer har 1080p Full HD-oppløsning og en pikseltetthet på mer enn 400 ppi. Den er en av de første med Qualcomms åttekjernede Snapdragon 810-prosessor. Kameraet på 13 MP har laserautofokus og optisk bildestabilisering. En tynn film på bakdekselet skal automatisk glatter ut mindre riper; i G Flex 2 er materialet videreutviklet slik at overflateriper blir glattet ut opptil 60 ganger raskere enn hos forgjengeren – på cirka fem sekunder i stedet for tre minutter.

Den buede skjermen reduserer refleksjoner fra solen og andre lyskilder, så skjermen blir mer lesbar

G Flex 2 har en P-oled-skjerm på 5,5 tommer i 1080p Full HD, Qualcomms åttekjernede Snapdragon 810-prosessor og 13 MP kamera med laserautofokus og optisk bildestabilisering.
En tynn film på bakdekselet av G Flex 2 skal automatisk glatter ut mindre riper; på cirka fem sekunder i stedet for tre minutter som på forgjengeren.
Til toppen