RAPOO VIL UTFORDRE DE STORE

– Vi har store forventninger til Rapoo, som vi mener er en sterk utfordrer til Microsoft og Logitech på trådløse produkter.

Publisert Sist oppdatert

Det sier kategorisjef Jess Degenkolw i Aurora-gruppen. På CES viser han frem et av de ferskeste agenturene sine, som han tror vil være midt i blinken både for hjemmebrukere og hjemmekontor.

– Tendensen er at alt skal være trådløst, både når det gjelder tastatur, mus og hodetelefoner, og Rapoo er klare til å ta opp kampen mot de store, sier Degenkolw til fagbladet Elektronikkbransjen.

– Har dere tilsvarende produkter i sortimentet fra før?

Det er ingen hemmelighet at marginene er lave på de store merkene

– Nei, dette er den første leverandøren vår i denne kategorien som er i samme liga som Logitech og Microsoft, sier Degenkolw.

Han sier de ikke kommer til å fase ut et annet merke fordi Rapoo kommer inn.

Komplementerer Speed Link

– Nei, Rapoo komplementerer de andre merkene våre, for eksempel Speed Link som har rimeligere produkter.

– Hvorfor skal forhandlerne velge Rapoo?

– Det er ingen hemmelighet at marginene er lave på de store merkene. Derfor ser både vi og forhandlerne alltid etter nye merker man kan tjene penger på. Dessuten er Rapoo sterke på design og funksjon. Teknologien er på høyde med eller bedre enn de andre, og designet er fantastisk. For eksempel kan vi tilby et tastatur som bare er 5,6 millimeter tynt, sier Degenkolw.

Varene er allerede på lager hos Aurora, eller på tur ut til forhandlerne.

– Der teknologien er lik konkurrentenes ligger vi under i pris. Der vi har mer avanserte produkter ligger vi omtrent likt, sier Degenkolw.

Powered by Labrador CMS