Sony Walkman W273

Pressemelding fra Sony 7. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Løp, svøm, tren – vær aktiv med den nye vanntette Walkman® W273 fra Sony

Den aller første Walkman® fra Sony som er vanntett ned til 2 meter (*1), passer utmerket til en aktiv livsstil. Nyt god lydkvalitet mens du svømmer, er på treningsstudio eller svetter av deg på løpebanen.

Musikkspilleren har ingen ledninger, så du behøver dermed ikke å bekymre deg for at Walkman® skal senke tempoet ditt med dinglende kabler når du er i bassenget eller beveger deg til musikken. Du behøver ikke engang feste alt-i-ett-spilleren til klær eller svømmebriller. Det ergonomiske designet har hodetelefoner som sitter godt med et utvalg av øreproppstørrelser å velge mellom, for maksimal komfort og trygghet under svette treningsøkter.

Når du er ferdig med treningsøkten kan du fortsette å lytte mens du dusjer – eller bare gi Walkman® W273 et skyll i rennende vann for å holde den ren.

4 GB minne gir rikelig med lagringsplass som kan fylles med dine favorittlåter. Kompatibilitet med iTunes (*2) forenkler overføringen av alle dine favorittsanger og treningsspillelister.

Den nye Walkman® W270 er stor på utholdenhet også. En rask treminutters oppladning – akkurat lenge nok til å få på seg treningsutstyret – gir strøm til 60 minutters lyttetid. Et fulladet batteri gir opp til 8 timer (*3) med uforstyrret lytting – mer enn nok for den lengste treningsøkten.

Tilgjengelighet og pris

Walkman® W273 MP3-spilleren fra Sony er tilgjengelig fra februar 2013 og vil ha en veiledende pris på 800 kr.

*1 IPX8 rating

*2 iTunes er et registrert varemerke av Apple Inc.

*3 Omtrentlige tall med MP3 128 kbps.

Powered by Labrador CMS