Philips Fidelio NC1L

Pressemelding fra Woox Inovations 15. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips Fidelio NC1L: Verdens første batterifrie hodetelefoner med aktiv støydemping og direkte digital tilkobling til iOS-enheter

Philips Fidelio NC1L er markedets første batterifrie hodetelefoner med aktiv støydemping og Lightning™-plugg for direkte tilkobling til iOS-enheter. Med en 24-bits digital til analog-omformer (DAC) skjer forsterkning og støydemping direkte i hodetelefonene. Dermed kan du glede deg over en musikkopplevelse hvor hver detalj framstår klart og tydelig, akkurat slik artisten tenkte det.

"Philips Fidelio NC1L hodetelefoner kombinerer avansert aktiv støydemping med fordelene ved en direkte digital tilkobling til iOS-enheter," sier Jakob Axelsson, nordisk markedssjef i WOOX Innovations. "Vi er stolte over å kunne lansere nok en verdensinnovasjon i kjølvannet av Philips Fidelio M2L – våre første Lightning-aktiverte hodetelefoner. Nå kan du fordype deg i en autentisk lydopplevelse helt uten forstyrrelser, og uavhengig av reisens varighet."

Hodetelefonene kombinerer høykvalitetslyd med avansert design og teknologi og byr på tre moduser:

Philips Fidelio NC1L er basert på en hybridtilnærming for aktiv støydemping, hvor fire mikrofoner registrerer omgivelsesstøy før signalomforming. Resultatet er en effektiv utligning av omgivelsesstøy, som konverteres til stillhet. To "FeedBackward"-mikrofoner plassert ved siden av hodetelefondriverne, gir robust støydemping ved lave frekvenser, mens to "FeedForward"-mikrofoner på utsiden av hodetelefonene, gir demping av støy i middels og høye frekvenser.

Et komponentutvalg som tilfredsstiller selv den mest kresne hi-fi-entusiast, i tillegg til perfekt innstilte høypresisjons neodymium-drivere med stor båndbredde, gir eksepsjonell lyd når du er på farten. De foldbare hodetelefonene er kompakte og lette med ergonomiske, behagelige og pustende øreputer av minneskum som sikrer uovertruffen komfort også ved lang tids bruk.

Lanseringen av Philips Fidelio NC1L følger lanseringen av Philips Fidelio M2L hodetelefonene i september 2014 – de første Philips-hodetelefonene, og også blant markedets første, med direkte digital tilkobling til iOS-enheter via Lightning™-pluggen. M2L-hodetelefonene kommer på det norske markedet til våren.

Philips Fidelio NC1L vil bli tilgjengelig i Norge denne våren, med en veiledende salgspris på NOK 2999,–.

Powered by Labrador CMS