Sony h.ear-serie

Pressemelding fra Sony 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer i dag en ny serie av høyoppløste lydprodukter: Iøynefallende fargerike h.ear ™ hodetelefoner og verdens minste trådløse høyttaler med høyoppløst lydkvalitet.

Den nye h.ear-serien er en perfekt match for din Walkman®, MP3 spiller, telefon eller nettbrett, og kan kobles tråløst via Bluetooth® and One-touch lytting via NFCTM

h.ear kombinerer stilren design og komfort med fokus på kvalitetsrik og høyoppløst lydkvalitet.

De nye h.ear produkter drar nytte av LDACTM, som gir en forbedret trådløs musikkopplevelse ved å gjøre det mulig å spille høyoppløst lyd med en Bluetooth-tilkobling.

Som resten av h.ear serien vil alle de nye modellene være tilgjengelige i fem herlige farger – petroleumsblå, rødoransje, gråsvart, limegul og vinrød. Serien byr på et funksjonelt design og en ikonisk estetikk. De ulike fargevalgene gjør at du kan velge den som passer din stil best.

Den nye serien med h.ear hodetelefoner og h.ear go trådløs høyttaler fra Sony er tilgjengelig fra april 2016. Veiledende utpris for h.ear on Wireless vil være kr 3160, for h.ear in Wireless, kr 1900 og h.ear Go, kr 1400.

[i]Google Cast is a trademark of Google Inc.

[ii] Noise Cancelling

Powered by Labrador CMS