Direktør Stian Gabrielsen i MPX fortsetter i samme posisjon i Komplett Bedrift. Her er han fotografert i 2015. Foto: Stian Sønsteng

MPX ER BLITT KOMPLETT BEDRIFT

Fra og med i dag forsvinner varemerket MPX fra bransjen. Komplett-gruppens virksomhet for forretningsmarkedet fortsetter under navnet Komplett Bedrift.

Publisert

– MPX har gjennom mange år utviklet seg til å bli en tydelig IT-forhandler med en stor kundebase. For oss har det vært en modningsprosess, men stadig flere kunder har gitt oss tilbakemelding på at tilhørigheten til Komplett er et kvalitetsstempel. Derfor tar vi nå steget helt ut og endrer navn, sier direktør Stian Gabrielsen i Komplett Bedrift.

Han hadde den samme stillingen i MPX, som den 1. april 2015 gikk over til å bli en rendyrket nettbutikk for forretningskunder. Den gangen uttalte Gabrielsen til fagbladet Elektronikkbransjen:

Stadig flere kunder har gitt oss tilbakemelding på at tilhørigheten til Komplett er et kvalitetsstempel

– MPX og Komplett ble for mange veldig like etter hvert. Vi har ønsket å bli tydeligere som en rendyrket kanal for bedriftskundene, som vi har hatt veldig mange av. Komplett er et kjøpesenter på nett, med veldig mange andre kategorier enn rene IT- og elektronikkprodukter. MPX skal være en forutsigbar kanal overfor kundene, med et sortiment tilpasset forretningskundene. 

Heleid av Komplett siden 2007

MPX har siden 2007 vært et heleid datterselskap av Komplett Group, og er rendyrket IT-leverandør mot bedriftsmarkedet. Denne satsingen styrkes nå ytterligere under merkevaren Komplett Bedrift, ifølge pressemeldingen.

– Komplett har en solid posisjon som ledende aktør innenfor salg av IT-produkter på nett til både bedrifter og konsumenter. Med den nye profilen skal vi spisse oss ytterligere mot bedriftsmarkedet og gi bedrifter en bedre flyt i deres IT-hverdag, sier Gabrielsen i pressemeldingen.

Her heter det også at Komplett Bedrift tilbyr alt som er relevant for bedriftskunder med hovedfokus på IKT-kategorien.

– Komplett Bedrift vil fortsatt tilby et svært kompetent salgsteam og en av markedets beste innkjøpsportaler for bedriftsmarkedet. Vårt hovedfokus er rask og presis levering, Norges bredeste utvalg av IT-produkter og sømløs netthandel fra A til Å, sier Gabrielsen.

Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør med totalt 18 nettbutikker. Komplett Group hadde i 2016 en samlet omsetning på 7,8 milliarder norske kroner. Hovedkontoret ligger i Sandefjord og konsernet har 800 ansatte.

Powered by Labrador CMS