Creative Outlier Sports

Pressemelding fra Creative 26.september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gjør treningen morsommere med fjærlette høretelefoner

Creatives nye trådløse Bluetooth-høretelefoner, Outlier Sports, er både fjærlette og svetteavstøtende. InEar-modellen er utviklet for å sitte godt og behagelig i øret,

slik at du kan fokusere på treningen uten å bekymre deg for om høretelefonene vil falle ut eller komme i veien.

Lydmerket Creative har i årevis vært kjent for sine livsstils- og gamingprodukter, som gaming-hodesett, lydkort og Bluetooth-høyttalere. Nå lanserer Creative et sett høretelefoner som er spesielt utviklet med tanke på bruk under trening og idrett. InEar-modellen Outlier Sports er trådløs og

svetteavstøtende. Dette gjør høretelefonene ideelle for treningsentusiaster og folk med en aktiv livsstil som liker å ha musikk i ørene når løpeskoene skal luftes, eller når det skal løftes vekter på treningssenteret.

En god treningspartner

Creative Outlier Sports bygger på Creatives mangeårige erfaring med å produsere god lyd til kresne lyttere. Høretelefonene er utviklet for å levere detaljert lyd med kraftig bass. De støtter aptX-kodeken for lyd, slik at du får best mulig trådløs avspilling når Outlier Sports kobles til smarttelefonen via Bluetooth. I tillegg har høretelefonene en innebygget mikrofon som støtter HD Voice og ClearSpeech Engine-teknologi, noe som gjør det mulig å foreta anrop.

Når komfort og passform betyr alt

I forbindelse med hard fysisk trening er det viktig at musikken i ørene motiverer og gjør det morsommere å trene – uten at man blir avbrutt av høretelefoner som er i veien eller faller ut. Derfor består Creative Outlier Sports av en rekke ergonomiske deler som lett kan skiftes ut slik at de passer til den enkelte. Takket være dette blir høretelefonene sittende i øret uten å falle ut av øregangen selv under de mest utfordrende aktiviteter, slik at du kan fokusere ett hundre prosent på treningen.

Silikonøreproppene i Outlier Sports er utstyrt med Creatives såkalte «AuraSeal», som gjør at øreproppene tilpasser seg øregangen og på den måten stenger fuktighet og svette ute. Til hvert sett følger det med tre ulike størrelser som tåler vask og er lette å skifte ut.

Høretelefonene er dessuten utstyrt med en liten avtakbar ørekrok som holder de små øreproppene på plass. De svetteavstøtende ørekrokene er laget av mykt silikon, så de er både fleksible og komfortable – og samtidig harde nok til å sikre at høretelefonene blir sittende. Det følger med ørekroker i to forskjellige størrelser, slik at du er sikret god passform. Outlier Sports kan brukes uten den lille ørekroken når du ikke driver med idrett, men bare lytter til musikk, for eksempel på bussen på vei til jobb.

Perfekt for lange treningsøkter

Creative Outlier Sports er ideelle for timelange treningsøkter eller maratonløp hvor man svetter mye underveis. Med en vekt på bare 15 gram er høretelefonene behagelige å ha på, men de er samtidig – den lave vekten til tross – utstyrt med et innebygget batteri med inntil 11 timers batteritid.

I tillegg har Creative Outlier Sports en rekke andre nyttige funksjoner, som for eksempel en fjernkontroll som gjør det enkelt å skifte sang og justere volumet samt en innebygget mikrofon som kan brukes til anrop når høretelefonene er koblet til smarttelefonen via Bluetooth. Det følger også med et vannavstøtende etui i kunstskinn med plass til både høretelefonene og den medfølgende USB-laderen.

Høretelefonene fås i tre farger: neongrønn, oransje og midnattsblå.

Tekniske spesifikasjoner:

Innhold i pakken Creative Outlier Sports

Pris og tilgjengelighet

Creative Outlier Sports kan kjøpes online fra oktober 2016 på www.creative.com til kr. 699.

Hvis du vil kjøpe i butikk, kan du kontakte din lokale forhandler.

Powered by Labrador CMS