Sony Bluetooth hodetelefoner

Pressemelding fra Sony 23. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Trådløs musikkopplevelse: Fem nye Bluetooth hodetelefoner fra Sony

    MDR-1ABT: høykvalitets trådløs musikklytting

    MDR-ZX770BN: Digital støykansellering og Bluetooth

    MDR-ZX330BT: Balansert komfort for daglig lytting med Bluetooth

    MDR-AS600BT: Sprutsikkert med Bluetooth for aktiv sport

Sony lanserer freshe tilskudd til sin nye serie av hodetelefoner, som gir deg god lydkvalitet og stil mens du er på farten – helt trådløst, slik at du slipper å irritere deg over ledninger som floker seg.

De nye vårmodellene tilbyr praktisk Bluetooth-tilkobling for trådløs lytting. Med en enkel berøring på din NFC-tilkoblede Walkman, MP3-spiller eller smarttelefon mot hodetelefonene oppnår du umiddelbart en trådløs tilkobling. Videre kan du slå deg til ro og nyte musikken med ideell lydkvalitet, med rik, kontrollert bass og detaljert lydgjengivelse.

MDR-1ABT

I likhet med det kritikerroste MDR-1A, vil det luksuriøse MDR-1ABT gi deg trådløs lyd med høy kvalitet. Det er Sonys første hodetelefoner i referansekvalitet med LDACTM, en helt ny lydteknologi fra Sony som muliggjør høy trådløs lydkvalitet via Bluetooth. Med tre ganger mer dataoverføring enn en ordinær Bluetooth-tilkobling, er dette en effektiv ny kodeks som lar deg streame jevn og uberørt høykvalitets lyd trådløst fra enheter som High Res musikkspilleren Walkman NWZ-A15.

Fra klangfull bass til ufargede mellomtoner og høytoner, kan du nyte fullkommen lyd med full båndbredde fra de 40mm HD-driverenhetene – med enhver musikals nyanse reprodusert i detalj, takket være aluminiums belagte ‘Liquid Crystal Polymer Film’ membraner. Komforten kommer i første rekke, med ergonomiske øreklokker og avansert struktur som sitter godt rundt øret.

Selv når du lytter til musikk fra ditt MP3-bibliotek, vil Sonys DSEE-teknologi levere en mer naturlig lydopplevelse som gjenoppretter høyfrekvent informasjon, og gir subtil romklang som ellers vil forsvinne i slike komprimerte lydfiler.

En annen spennende funksjon er en ny berøringssensor på siden av hodetelefonen. Med den kan du bytte sanger, motta telefonsamtaler og justere volum med en enkel berøring fra fingertuppen – uten å forstyrre musikkopplevelsen.

MDR-ZX770BN

Reis med stil – og helt uten forstyrrelser – med Sonys nyeste Bluetooth hodetelefoner med digital støykansellering. MDR-ZX770BN er praktisk for lange reiser med et komfortabel design som omslutter ørene samtidig som de holder bakgrunnsstøy fra kabinen ute ved hjelp av Sonys kraftfulle DNC programvare.

Opprett trådløs tilkobling med en enkel berøring av din telefon eller musikkspiller med Bluetooth, og du kan koble ut tankene og nyte beroligende musikk med fantastisk lydkvalitet på en lang flytur eller en stressende dag på kontoret. Hodetelefonene har et praktisk design som enkelt kan foldes sammen og spare plass i reisevesken. Spilletiden er på generøse 13 timer (med NFC) mellom batteriladninger som lar deg nyte en lang fly– eller togtur uten avbrudd.

MDR-ZX330BT

Daglig trådløs lytting med Bluetooth har blitt utrolig enkelt og praktisk med MDR-ZX330BT. Ta på de lette komfortable ‘over-ear’ hodetelefonene og koble opp til telefonen eller musikkspilleren med en enkel berøring. Du er sikret kraftfull, balansert lyd igjennom de 30mm driverenhetene, mens 30 timers batteritid gjør at du ikke trenger å bekymre deg for å gå tom for batteri hvis du er dagpendler eller skal på overnattingsreise.

MDR-AS600BT

I harmoni med et aktivt liv, gir MDR-AS600BT deg bekvemmeligheten med trådløs musikk til en tøff treningsøkt, eller en joggetur i parken. Det sprutsikre designet tåler regn og fuktighet igjennom en svett treningsøkt. Den innebygde mikrofonen gjør det enkelt å motta telefonsamtaler med en berøringsknapp slik at du ikke går glipp av noe under økten på tredemøllen.

Pris og tilgjengelighet

De nye MDR-1ABT, MDR-ZX770BN, MDR-ZX330BT hodetelefonene fra Sony er tilgjengelig for salg fra mai, og MDR-AS600BT fra april.

Priser:

Tekniske spesifikasjoner

Micro-USB cable (approx. 50 cm) (1)

Headphone cable (approx. 1.2 m) (1)

Carrying pouch (1)

Micro-USB cable (approx. 50 cm) (1)

Micro-USB cable (approx. 50 cm) (1)

Long Hybrid silicone rubber earbuds (SS/S/M/L 2 each)

Arc supporters (S/M/L 2 each)

Powered by Labrador CMS