Pinell GO+

Pressemelding fra TT Micro 4. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Årets Digitalradio oppgraderes med bluetooth

Med nye Pinell GO+ kan du også lagre favorittkanaler med et tastetrykk

Pinell GO - den første helnorske radioen utviklet i nyere tid – har høstet stor suksess, ble kåret til Årets digitalradio 2013/2014, og fikk anerkjennelse som prisvinner av Red Dot Award 2014. Nye Pinell GO+ tar med seg alt det beste fra forgjengeren og plusser på noen spennende tilleggsfunksjoner.

– Etter å ha lansert Pinell GO i fjor, ville vi gjøre produktet enda bedre uten at det skulle gå utover den gode brukeropplevelsen vi har blitt kjent for. Ikke bare har vi lagt til noen nye og nyttige funksjoner – vi har også gått igjennom hele produktet og gjort små og store justeringer som vi mener gjør Pinell GO+ til en enda bedre radio enn Pinell GO, sier produktdesigner i Pinell Andreas Erlandsen.

Lagre dine favoritter

Nye Pinell GO+ kommer med en rekke oppgraderinger.  Du kan blant annet lagre dine favorittkanaler med et tastetrykk, slik at du slipper å bla igjennom alle kanalene i menyen hver gang du vil lytte til dine favorittprogrammer. Med både muligheter for FM-kanaler og DAB/DAB+ har du tilgang til lokale og nasjonale radiokanaler, samt et bredt spekter av nye kanaler. Alle kanalene blir automatisk lagt inn på radioen, og et tydelig, lettlest display viser informasjon om kanalen du lytter til.

Suveren trådløs lyd

Pinell GO+ har også støtte for bluetooth (aptX), slik at du kan spille av musikk fra smarttelefon eller nettbrett helt trådløst, med suveren lydkvalitet. Sammen med akustikk- og elektronikkeksperter har designer Andreas Erlandsen hentet det beste fra forgjengeren og skapt nok en reiseradio som garanterer god lyd i et kompakt design. Pinell GO+ gir deg en god lytteropplevelse enten du er i hagen, i parken, på stranden, på hytta eller lager mat hjemme på kjøkkenet. Med en batterilevetid på mer enn 24 timer, lenger enn noe annen digitalradio på markedet, kan du lytte til dine favorittstasjoner hvor som helst uten stans. Skulle du ønske å koble til eksterne lydkilder til radioen kan du med Pinell GO+ enkelt gjøre det med medfølgende jack-kabel.

En innsovningsfunksjon lar deg i tillegg lytte til musikk på sengen, uten at du må tenke på å skru av radioen før du sovner. Klokke med alarm og slumrefunksjon forsikrer deg om at du våkner igjen i tide.

Designet for de kravstore

Pinell GO+ er utseendemessig nesten identisk med forgjengeren og kommer i fargevalgene Brilliant Black, Frosty White, Deep Sea Green og Fiery Red. Uansett farge vil Pinell GO+ tilfredsstille kravene du har til en reiseradio, og mer til. Godt design betyr solid kvalitet, god brukeropplevelse og flott utseende.

Pris og tilgjengelighet

Den norskutviklede digitale reiseradioen Pinell GO+ vil være tilgjengelig i butikk i november og får en veiledende pris på 1999 kroner.

Tekniske spesifikasjoner:

• Lagre favorittkanaler med ett tastetrykk

• Over 24 timer spilletid per ladning.

• Spiller både FM og DAB+ med suveren lydkvalitet.

• Trådløs avspilling via Bluetooth. Støtter aptX.

•        Klokke med alarm og slumrefunksjon

•        Skifter sømløst mellom nettstrøm og batteri

•        Robust konstruksjon

•        Tre kontakter for internasjonal bruk følger med

•        Lydinngang for eksterne lydkilder (3,5 mm jack)

•        Hodetelefonutgang

Powered by Labrador CMS