Samsung Level Link og Level On Wireless

Pressemelding fra Samsung 12. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung Level utvides med to nye familiemedlemmer 

Forvandle dine gamle lydprodukter til trådløse enheter med Level Link

Nå presenterer Samsung nyhetene Level On Wireless og Level Link. De nye trådløse lydproduktene er laget for musikkelskere og kombinerer lydkvalitet, komfort og design.

Level Link – trådløs lyd, lekende lett

Med nye Samsung Level Link kan du enkelt forvandle dine tradisjonelle lydprodukter til trådløse enheter takket være Bluetooth™. Ved å koble Level Link til hodetelefoner, høyttalere eller tven kan du videre koble disse til en Bluetooth-enhet og få trådløs lyd av høy kvalitet. Med et enkelt tastetrykk bytter den fra Send til Receive eller vice versa. Det er også mulig å strømme lyd samtidig til to Bluetooth-aktiverte enheter, slik at du for eksempel kan se på tv-serier hele natten med hodetelefoner på, uten å forstyrre familien eller naboer.

Level On Wireless – trådløs oppfølger

De ny trådløse hodetelefonene Level On Wireless har runde øreputer – det gir et elegant ytre kombinert med god komfort. De har seks innebyggede mikrofoner som muliggjør ANC-funksjonen (Active Noise Cancellation) som kartlegger lyden rundt for en tydeligere og uavbrutt lydopplevelse, samt hjelper til å tydeliggjøre stemmer ved telefonsamtaler. Dobbel membran bidrar til å dempe vibrasjoner, minske støy og gjør det mulig å reprodusere et rikt balansert lydbilde over et bredt spektrum av frekvenser.

Level On Wireless er utrustet med en brukervennlig touch-kontroll på den ene siden, slik at du kan justere flere funksjoner, som S Voice, volum, avspilling, pause eller bytte låter – alt uten å røre den tilkoblede enheten.

De nye produktene er tilgjengelig i butikk nå.

Anbefalte priser:

Level On Wireless – 2 100 kr

Level Link – 590 kr

Level Link inklusiv headset – 690 kr

Powered by Labrador CMS