Hundreåringen

Pressemelding fra The Walt Disney Company Nordic 10. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant

Prisbelønnet kinosuksess på DVD og Blu-ray fra 30. april!

Den prisbelønnede kinosuksessen Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant, med Robert Gustafsson i hovedrollen og regi av Felix Herngren (Solsidan), er basert på Jonas Jonassons internasjonale suksessroman.

Etter et langt og meget innholdsrikt liv havner Allan Karlson på et gamlehjem, som tilsynelatende vil bli hans siste stopp. Men helsen er fortsatt utmerket, og dagene blir derfor veldig kjedelige...

Når feiringen av Allans 100-års dag nærmer seg, noe han ikke er det minste interessert i, benytter han sjansen til å klatre ut av vinduet. Allan begir seg ut på en ellevill reise der en gjeng kriminelle, en koffert full av penger, en elefant og et inkompetent politi er innblandet. For folk flest ville dette ha vært et eventyr for livet, men med Allans eksplosive bakgrunn er dette omtrent som normalt. Ikke bare har han vært vitne til noen av historiens viktigste hendelser - han har også spilt en sentral rolle i dem. For Allan er det så enkelt som at «det er som det er» og, bare han får seg en sup i ny og ne, så får det «bli som det blir»!

Skuespillere: Robert Gustafsson, Iwar Wiklander, David Wiberg, Mia Skäringer, Jens Hultén, m. fl.

Powered by Labrador CMS