Leseglade nordmenn kan nå handle sine bøker hos Komplett. Foto: Shopify

KOMPLETT BLIR BOKHANDEL

Komplett har inngått partnerskap med nettbokhandelen haugenbok.no, og leselystne nordmenn finner nå over 30.000 boktitler hos Komplett.

Publisert

– Bøker hører naturlig hjemme i vårt sortiment. Avtalen med haugenbok.no er en viktig, strategisk milepæl i utviklingen av Komplett som markedsplass, sier Anton Hagberg, som leder satsningen, i en pressemelding.

Avtalen med haugenbok.no ble inngått i februar i år, og nå er altså de første produktene klare til å sendes ut.

– Med haugenbok.no på plass, nærmer vi oss 100.000 produkter kundene kan velge i når de handler på Komplett. Det betyr stor bredde og dybde i mange kategorier, sier han. 

I 1996 ble haugenbok.no den aller første i Norge til å starte med salg av bøker på nett.

Anton Hagberg, leder for Komplett Marketplace, skal nå også selge bøker i samarbeid med haugenbok.no. Foto: Marte Ottemo.

– Bøker egner seg godt for netthandel og vår drøm er at er at flere skal ta seg tid til å lese bøker i en travel digital hverdag. Vi tilbyr bøker i kategoriene barn/ungdom, fakta/utdanning, skjønnlitteratur og hobby/fritid. Målet i nær framtid er et «komplett» boksortiment med både norske og engelske titler, sier Hagberg.

Han ser også for seg muligheten for kryss-salg med andre produktkategorier, som for eksempel kokebøker og kjøkkenmaskiner.

– Samarbeidet med Norges største nettbutikk styrker vår posisjon. Vi har en felles filosofi om at våre kunder ikke bare skal være fornøyde, men at de skal bli imponerte, sier Lars-Ove Hammer, leder i haugenbok.no.

Powered by Labrador CMS