DANSK RADIO OG APPLE-BASE

Som på IFA fikk Dantax på CES stor oppmerksomhet for sin lille Apple-base med innebygd forsterker.

Publisert Sist oppdatert

– Vi må demonstrere produktet for at folk skal skjønne at det ganske enkelt kan koples direkte til et par passive høyttalere, siden det er en 2 x 8 watts forsterker innebygd, sier norsk salgsdirektør Knut Gjerstad i Dantax.

Selskapet viste Scansonic D2 også på IFA, men det er først nå produktet er klart for butikkene.

– Det tok tid å få alle de nødvendige godkjenningene fra Apple. D2 passer til Iphone og Ipod, og vi demonstrerer det gjerne med et par høyttalere i S-serien vår til 1.500 kroner paret. Mange kunder har gjerne et par høyttalere stående, og da betaler de kun de 700 kronene D2 koster, sier Gjerstad til fagbladet Elektronikkbransjen i etterkant av CES.

Vi må demonstrere produktet for at folk skal skjønne at det ganske enkelt kan koples direkte til et par passive høyttalere

Scansonic godt mottatt

Han forteller at Scansonic-merket er godt mottatt i Norge.

– Dette er våre egenutviklede produkter, mens Dantax er rimeligere produkter vi har kjøpt ferdig fra fabrikk, sier Gjerstad.

På CES stilte Dantax ut på hotellet Venetian, der hifi-produsentene var samlet. Årsaken er at de også hadde med sine Raidho-høyttalere.

– CES er blitt mer og mer viktig for oss, det kommer kunder fra alle land dit og det knyttes viktige kontakter, sier Gjerstad.

I mars slipper de sin dab+/FM-radio Sky.

– Vi merker at spesielt det voksne publikummet setter pris på designet. Det gir nostalgiske følelser og folk forbinder den med en gammel Kurér, sier Gjerstad.

Powered by Labrador CMS